VERHUURD

Eindhoven Strijp-S, Klokgebouw 50

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Strijp-S!

Kantoorruimte te huur op creatieve plek in Eindhoven

Kantoorruimte huren tegen een aantrekkelijke prijs op een prachtige locatie in Eindhoven? U maakt hier tevens gebruik van de aanwezige faciliteiten, denk hierbij aan het gebruik van bijvoorbeeld glasvezelinternet. Uw kantoor bevindt zich tussen andere bedrijven, zoals architectenbureaus en fitnessbedrijven. Kortom, een creatief kantoorgebouw waarin u prettig kunt werken in uw eigen kantoorruimte!

Kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

Als u op zoek bent naar een kantoorkamer vanaf 25 m2 tot 100 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, dan bent u aan het Klokgebouw te Eindhoven aan het goed adres! Huren doet u hier voor de lange termijn, maar ook flexibel huren behoort tot de mogelijkheden.

Huurprijzen voor een kantoorkamer vanaf €150,- per maand

U huurt hier al een kantoorkamer voor een maandelijks bedrag vanaf €150,-. De prijzen variëren van €150,- tot €800,- per maand, afhankelijk van het metrage van de kantoorruimte.

Voordelen van dit kantoor in Eindhoven

Binnen dit kantoorgebouw kunt u gebruik maken van de aanwezige voorzieningen, zoals glasvezelinternet. Bovendien is er een gedeelde receptie. Positief aan de locatie is de uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde snelweg, de A2, is met eigen vervoer snel toegankelijk. Daarnaast ligt NS-station Eindhoven Beukenlaan op een loopafstand van enkele minuten.

Plan direct een eigen rondleiding voor een goed beeld van dit pand

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (25 m2 - 100 m2)? Of gaat uw voorkeur uit naar een kantoorruimte op maat (>100 m2)? Ga dan naar de rechterzijde van deze pagina en plan via het menu een rondleiding in! Dit is gratis!

2 beoordelingen Klokgebouw

Leuke kantoorruimtes voor creatieve mensen, ik denk dat je hier veel inspiratie kunt opdoen

Gelegen tussen vele grote bedrijven, ook een goed bedrijfsrestaurant aanwezig.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!