Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, De Blécourtstraat 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Blécourtstraat 1 in Eindhoven Strijp-S

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Strijp-S!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Blécourtstraat (Strijp)

Kantoorruimte huren op een toonaangevende locatie in Eindhoven? Dat kan aan de Blécourtstraat, gelegen in de buurt Het Ven. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1990 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4030 m2. Bedrijven uit diverse branches huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Blécourtstraat, Eindhoven

Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte voor slechts €100,- per m2 per jaar. Huurprijzen zijn afhankelijk van het huurtermijn en de metrage. Wil je meer informatie over de te huren ruimten en de huurprijzen, dan kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Blécourtstraat: parkeerruimte, pantry en 24/7

Als je besluit om een kantoorruimte te gaan huren aan de Blécourtstraat, dan maak je direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een receptie aanwezig, evenals voldoende parkeerruimte. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een pantry, hier kun jij ’s ochtends een lekker kopje koffie zetten. En wat ook erg fijn is, is dat huurders altijd 24 uur per dag toegang hebben tot hun kantoorruimte. Zo kun jij je eigen werktijden bepalen. 

Locatie en bereikbaarheid, Blécourtstraat, Eindhoven

Het dichtstbijzijnde treinstation is Eindhoven Strijp en ligt op een afstand van slechts 1,6 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen richting bushalte Botenlaan. Deze bushalte ligt direct om de hoek. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A2, A67 als de A50 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blécourtstraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Blécourtstraat in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en plan een rondleiding in. Dit is geheel gratis! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Dit kantoorpand biedt zeker mogelijkheden

H

Goede huurvoorwaarden.

Pand heeft een mooie vormgeving, zeker een goede optie voor een bedrijf.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Blécourtstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen