VERHUURD

Eindhoven Strijp-S, De Blécourtstraat 1

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Strijp-S!

Kantoorruimte huren aan de Blécourtstraat (Strijp)

Kantoorruimte huren op een toonaangevende locatie in Eindhoven? Dat kan aan de Blécourtstraat, gelegen in de buurt Het Ven. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1990 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4030 m2. Bedrijven uit diverse branches huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Blécourtstraat, Eindhoven

Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte voor slechts €100,- per m2 per jaar. Huurprijzen zijn afhankelijk van het huurtermijn en de metrage. Wil je meer informatie over de te huren ruimten en de huurprijzen, dan kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Blécourtstraat: parkeerruimte, pantry en 24/7

Als je besluit om een kantoorruimte te gaan huren aan de Blécourtstraat, dan maak je direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een receptie aanwezig, evenals voldoende parkeerruimte. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een pantry, hier kun jij ’s ochtends een lekker kopje koffie zetten. En wat ook erg fijn is, is dat huurders altijd 24 uur per dag toegang hebben tot hun kantoorruimte. Zo kun jij je eigen werktijden bepalen.

Locatie en bereikbaarheid, Blécourtstraat, Eindhoven

Het dichtstbijzijnde treinstation is Eindhoven Strijp en ligt op een afstand van slechts 1,6 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen richting bushalte Botenlaan. Deze bushalte ligt direct om de hoek. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A2, A67 als de A50 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blécourtstraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Blécourtstraat in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en plan een rondleiding in. Dit is geheel gratis!

2 beoordelingen De Blécourtstraat

Dit kantoorpand biedt zeker mogelijkheden

Goede huurvoorwaarden.

Pand heeft een mooie vormgeving, zeker een goede optie voor een bedrijf.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!