Kantoorruimte huren Den Haag Haagse Hout, Koningin Sophiestraat 120-130

5 (4 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koningin Sophiestraat 120-130 in Den Haag Haagse Hout

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Haagse Hout!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte met archief en parkeerplaatsen te huur in Den Haag (Haagse Hout)

Kantoorruimte huren met eigen parkeerplaatsen in Den Haag? Het kantoorpand is gelegen aan de rand van het Beatrixkwartier, vlakbij het centrum van Den Haag aan de Koningin Sophiestraat. In deze omgeving zijn vele ministeries, de SER, het Paleis van Justitie, de NCOW en de Belastingdienst gelegen.

Vanaf 350 m2 of 500 m2 uw eigen kantoorruimte in Den Haag

Dit representatieve kantoorgebouw in Den Haag heeft een netto vloeroppervlak van iets meer dan 6.000 m2. Het is een toonaangevend gebouw met een eigentijds karakter. Kantoorruimte is te huur vanaf 350 m2, waarbij flexibele indelingen mogelijk zijn. Minder kantoorruimte huren? Neem toch voor de zekerheid contact op met SKEPP!

Voldoende parkeerruimte en liften zijn aanwezig

Met 91 parkeerplekken is er volop parkeerruimte aanwezig bij het kantoor. De kantoorvloeren zijn per trap maar ook door middel van 3 liften bereikbaar. Namens de verhuurder biedt SKEPP kantoorruimte in dit gebouw in Den Haag te huur aan tegen een erg aantrekkelijke huurprijs van €135,- per m2 per jaar!

Neem contact op met SKEPP en plan alvast een rondleiding door dit kantoor

Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat vanaf 350 m2 in Den Haag? Neem contact op met SKEPP en vraag naar de huurvoorwaarden en/of plan alvast een rondleiding op locatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Een top plek om te werken voor mensen die graag met ov reizen zoals ik

H

Mooie locatie en goed geholpen door de mensen van SKEPP

T

De kantoorruimtes zien er prima uit maar het interieur is wel een beetje verouderd vind ik

R

Ziet er allemaal prima verzorgd uit!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koningin Sophiestraat 120-130

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen