Den Haag Haagse Hout, Kleine Loo 284

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Kleine Loo in Den Haag?

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Kleine Loo in Den Haag? In dit business center, gelegen in de buurt Burgen en Horsten, worden werkplekken voor de verhuur aangeboden. Het betreft een kantoorgebouw met een totale gebruikersoppervlakte van 17.366 m2. In dit kantoorpand zijn momenteel al diverse bedrijven gehuisvest, denk hierbij aan supermarkten, huisartsen en rechtskundig adviesbureaus.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan Het Kleine Loo in Den Haag zijn slechts 2 vaste werkplekken voor de verhuur beschikbaar. Voor een werkplek betaal je maandelijks een huurprijs van €250,-. Geen gekke prijs, voor deze toplocatie in Den Haag! Het is mogelijk om in overleg het huurcontract op te stellen, dit is geheel afhankelijk van jouw eigen wensen.

Gratis parkeerruimte, een business lounge en vergaderruimte

In dit kantoorpand aan de Kleine Loo in Den Haag kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo is er een business lounge in het kantoorpand aanwezig, een fijne plek om rustig te werken. Daarnaast is er gratis parkeerruimte, zo hoef jij ’s ochtends dus nooit op zoek naar een parkeerplaats. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een ingerichte vergaderruimte, ideaal voor het houden van presentaties.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw ligt op een gunstige plek in Den Haag, want de bereikbaarheid is uitstekend. Een tramstation bevindt zich direct voor de deur. Met deze tram ben je binnen enkele minuten bij treinstation Mariahoeve. Ook met eigen vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar, want zowel de A12, A4 als de A13 liggen in de nabije omgeving. De straat waar het kantoorpand aan ligt, Het Kleine Loo, is een straat vol gezelligheid. Je vindt er leuke restaurants als Restaurant Waterloo en diverse supermarkten, zoals de Albert Heijn, liggen om de hoek.

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Kleine Loo in Den Haag?

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Kleine Loo in Den Haag? Wees er dan snel bij. Dit is namelijk een erg populaire werklocatie in Den Haag. Plan gratis een rondleiding in en kom gezellig een keertje langs! Wie weet huur jij dan een kantoorruimte aan de Kleine Loo.

6 beoordelingen Kleine Loo

de lokatie van dit pand is voor mij echt ideaal, zodat ik na of tussen het werk door meteen boodschappen kan doen voor thuis door het winkelcentrum dat er is. top!

Voor het werk ben ik in principe grote delen van de week onderweg naar klanten.

VOor mij komt het dus goed uit dat ik hier een flexplek voor een dag of zelfs een dag deel kan huren. zou een geschikte oplossing voor mij zijn.

Mooi meubilair staat er in deze ruimtes

Prima werkplekken hier in Den Haag!!

Goede werkplekken huren kun je hier in Den Haag. Prima kantoren met voldoende ruimte.

Leuke inrichting en top locatie in Den Haag..

Alleen jammer dat er geen afgesloten kantoren meer beschikbaar zijn.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!