Kantoorruimte huren Den Haag Haagse Hout, Jan van Nassaustraat 93A

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jan van Nassaustraat 93A in Den Haag Haagse Hout

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 1.150 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag? Dan biedt dit prachtige kantoorpand wellicht uitkomst. In dit kantoorpand zijn zowel kantoorruimtes als werkplekken beschikbaar waar jij direct gebruik van kunt maken. Neem contact op met onze vastgoedconsultants zij helpen je graag verder bij vragen of het plannen van een rondleiding.

Huurprijzen

Voor de kleinste kantoorruimte betaal je een maandelijks een bedrag van €640,-. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 18 m2. De kantoorruimte met een oppervlakte van 24 m2 kent een huurprijs van €615,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit kantoorpand heeft een oppervlakte van 50 m2 en kost €1280,- per maand. In dit kantoorpand is het ook mogelijk een werkplek te huren. De kosten van een werkplek bedragen €315,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Het kantoorpand beschikt over een eigen vergaderruimte die plaats biedt voor bijeenkomsten tot ongeveer 10 personen. Voor het huren van deze vergaderruimte betaal je €250,- per dag.

Een nette pantry, vergaderruimte en goede werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte in dit prachtige kantoorpand aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag krijg je beschikking over diverse faciliteiten. Jij als huurder kunt gebruik maken van de aanwezigheid van een nette pantry. Hier kun jij jezelf voorzien van een kop koffie of een maaltijd. In dit kantoorpand is een representatieve vergaderruimte beschikbaar die uitkomst kan bieden bij het organiseren van bijeenkomsten tot ongeveer 10 personen. Het kantoorpand is voorzien van een razendsnel WiFi netwerk dat jou optimaal kan ondersteunen bij je werkzaamheden. Het kantoorpand is stijlvol en warm aangekleed. De ruimtes zijn voorzien van hoogwaardige meubelen. Kort gezegd zijn de kantoorruimtes direct klaar voor gebruik.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt zeer dicht bij de op- en afritten van de A12. Binnen 3 minuten rij je op de A12 die direct toegang geeft tot de A4. Op loopafstand van je kantoorruimte bevinden zich zowel een bus als metro station. Met behulp van de bus of metro ben je snel op Centraal Station Den Haag of in het centrum van Den Haag. Den Haag kent een gezellig centrum met een groot aanbod van winkels en horecagelegenheden. In de directe omgeving van jouw nieuwe werkplek is een Albert Heijn gevestigd voor een snelle boodschap. Park Oostduin is uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling zodat je even lekker kunt ontspannen of juist nieuwe inspiratie op kunt doen.

Een kantoorruimte huren aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag?

Heb jij interesse om een kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorpand aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een gratis bezichtiging.

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jan van Nassaustraat 93A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen