Den Haag Haagse Hout, Floris Grijpstraat 2

Kantoorruimte huren aan de Floris Grijpstraat in 's-Gravenhage

"In dit kantoorgebouw voelt werken als thuiskomen," met deze quote wordt dit kantoorgebouw in 's-Gravenhage omschreven. Deze omschrijving is gebaseerd op de stijlvolle inrichting van het kantoor. Het kantoorgebouw staat hier sinds 1941 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van wel 20.668 m2.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw, gelegen midden in een park, huur je een kantoorunit vanaf 30 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Huur dan kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Je huurt hier voor de lange termijn. Mocht je toch voor een korte periode willen huren, dan is dit eventueel bespreekbaar. Let op! Wegens succes zijn er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar!

Lift, vergaderruimte, loungeruimte, pantry en vergaderruimte

Je hebt hier veel gemak van de aanwezige faciliteiten, naast het comfort van een eigen kantoorruimte in 's-Gravenhage. Zit je werkruimte of de vierde verdieping? Wees gerust, er is een lift aanwezig. Bovendien is er ruimte om te vergaderen of om te loungen. Maak ook gebruik van de aanwezige pantry's en parkeer je auto op het parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw is gelegen in een gunstige locatie, waar je tijdens de pauze een lekkere wandeling door het park kunt maken. Zowel met het openbaarvervoer als met de auto is het prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is 3 minuten lopen en de dichtstbijzijnde oprit van de snelweg is de A12 waar je binnen 10 minuten al bent.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Floris Grijpstraat in s-Gravenhage?

Wil je met eigen ogen dit kantoorgebouw bekijken doormiddel van een rondleiding? Plan er dan snel een in bij een van onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren 's-Gravenhage, Floris Gijpstraat 2 Floris Grijpstraat 2 Den Haag Haagse Hout Toplocatie!

2 beoordelingen Floris Grijpstraat

Leuke betaalbare kantoorruimtes.

Alles ziet er netjes uit, waard voor je geld.

Fijne werkplekken op een relatief rustige plek in Den Haag. Het gebouw is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!