Kantoorruimte huren Den Haag Haagse Hout, Benoordenhoutseweg 46

5 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Benoordenhoutseweg 46 in Den Haag Haagse Hout

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Haagse Hout!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Benoordenhoutseweg (Benoordenhout)

Kantoorruimte huren in Den Haag? Dat kan aan de Benoordenhoutseweg. Hier staat namelijk een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1930. Dit kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 7277 m2. Het kantoorpand is gelegen nabij het centrum van de residentiestad en is in 1999 grondig gerenoveerd. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 600 m2. Deze kantoorruimte is ook te verdelen in 2 kantoorunits, namelijk van 300 m2. Zit hier een geschikte kantoorruimte voor jou bij? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in.

24/7 toegang,  schoonmaak en internet 

Aan de Benoordenhoutseweg maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte, gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heb jij als huurder altijd 24/7 toegang en zitten kosten voor schoonmaak en internet bij de huurprijs inbegrepen. Hierdoor kun jij je volledig focussen op jouw werkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is zeer goed te noemen. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A12, A4 en de A13. Vanaf deze snelwegen ben jij in minder dan 10 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse leuke restaurants als Pizzeria Ristorante La Luna. Hier kun je na werktijd gezellig met collega’s een heerlijke pizza of pasta eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag?

Wil jij graag kantoorruimte huren aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Gaaf gebouw, mooie plek!

Heel jammer dat er geen flexibele werkplekken te huur zijn, in deze fase van mijn bedrijf zou ik dat juist nodig hebben.

P

Een locatie die goed aansluit bij de wensen van mij en mijn onderneming.

Prettig zijn de gemeenschappelijke ruimten waar bijvoorbeeld geluncht kan worden. Daarnaast is Benoordenhout een prachtig wijk in D Haag !!

Y

Goed bereikbaar!!

A12 is vlakbij!!

L

Mooie ligging naast het Haagse bos , goed voor ontspanning na het werk

L

Mooie ligging direct naast het Haagse Bos , handig voor wat ontspanning na werktijd

M

Ruim opgezette kantoorunits, het interieur oogt rustig wat ik erg fijn vind.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Benoordenhoutseweg 46

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen