Kantoorruimte huren Culemborg, Gutenbergweg 11-17

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gutenbergweg 11-17 in Culemborg

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1069 m2
  Huurprijs: € 6.681 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1086 m2
  Huurprijs: € 6.787 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1186 m2
  Huurprijs: € 7.412 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1387 m2
  Huurprijs: € 8.668 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gutenbergweg in Culemborg

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Gutenbergweg in Culemborg? Neem dan een kijkje in dit interessante en ruimte kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft momenteel meerdere kantoorruimten te huur, verdeeld over alle 4 de bouwlagen. Een van de grote pluspunten is de ideale ligging, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er over alle 4 de bouwlagen kantoorruimten beschikbaar, een totale oppervlakte van 4728 m2. Op de begane grond is een kantoorruimte van 1387 m2 te huur voor een maandelijks bedrag van €8668,-. Op de 1e verdieping is een kantoorunit beschikbaar van 1186 m2 voor €7412,- en op de 2e verdieping een oppervlakte van 1086 m2 voor een maandelijks bedrag van €6787,-. Ook op de 3e verdieping is een soortgelijke ruimte beschikbaar. Alles is mogelijk op deze locatie! Zo kun je bijvoorbeeld ook alle verdiepingen huren of een kleine kantoorkamer. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag.

Een pantry, lift en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Gutenbergweg in Culemborg beschikt over een paar services en faciliteiten die het huren een stuk aangenamer maken. Zo is er een luxe pantry waar je jezelf en je collega’s kunt voorzien van een lekker kopje koffie/thee en in de middag makkelijk je lunch kunt voorbereiden. Een ander voordeel is de liftinstallatie, hiermee bereik je snel alle verdiepingen in het pand. Reis je met de auto naar je werkplek? De 135 aanwezige parkeerplaatsen bieden de mogelijkheid om te parkeren voor de deur! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is aan de westkant van het bedrijventerrein ‘pavijen’ in Culemborg gevestigd. Het kantoorgebouw is daardoor erg goed bereikbaar met eigen vervoer. Op slechts een korte rijafstand van 2 minuten bereik je de rijksweg A2 en ook de A27 is binnen enkele minuten vanaf je werkplek te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Prijsseweg’ ligt om de hoek!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gutenbergweg in Culemborg?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Gutenbergweg in Culemborg? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder door het beantwoorden van al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Gutenbergweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gutenbergweg 11-17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen