Kantoorruimte huren Culemborg, Costerweg 12-14

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Culemborg, Belle van Zuylenlaan 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Culemborg 27 min. lopen (2,1 km)
  • Sportschool 10 min. lopen (0,8 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Costerweg 12-14

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Costerweg

Kantoorruimte huren in Culemborg maar nog geen geschikte locatie kunnen vinden? Goedkope kantoorruimte in Culemborg kan lastig zijn om te vinden. Echter, in de buurt Industriegebied staat dit eigentijdse kantoorpand waar je kantoorruimte kunt huren tegen gunstige huurprijzen. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2001 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 10.817 m2.

Huurprijzen, kantoor Costerweg, Culemborg

Kantoorruimte is te huur in dit kantoorpand voor slechts €120,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Er zijn momenteel 2 grote oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur, namelijk ruimten van 516 m2 en 2380 m2. Deelverhuur is mogelijk in dit kantoorpand vanaf 298 m2. Je huurt hier voor een minimum van 6 maanden. Bovenstaande huurprijs kan lager uitvallen als je besluit voor een langer termijn de kantoorruimte te huren.

Costerweg: pantry, centrale verwarming en systeemplafonds

De kantoorruimten in dit kantoorgebouw worden casco verhuurd. De ruimten worden opgeleverd met de volgende voorzieningen: centrale verwarming, mechanische ventilatie, systeemplafonds, TL-verlichting, toiletgroepen en een pantry. Wil je meer informatie over de aanwezige voorzieningen of mis je nog een belangrijke voorziening? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid, Costerweg, Culemborg

Dit kantoorpand in Culemborg is perfect bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Zo ligt treinstation Culemborg op een afstand van 2 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk de bus te pakken richting bushalte Prijsseweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 15 minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto naar kantoor? Dan zit jij, als je vanaf de A2 komt, binnen 4 minuten op jouw bureaustoel.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Costerweg?

Wil jij graag een grote kantoorruimte huren aan de Costerweg in Culemborg? Kom dan gauw langs om de kantoorruimte met je eigen ogen te bekijken. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is geheel gratis.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Costerweg 12-14 in Culemborg

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Erg praktisch en representatief kantoorpand.

Aan de kantororuimtes ontbreekt niks!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Costerweg 12-14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner