Kantoorruimte huren Culemborg, Costerweg 12-14

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Costerweg 12-14 in Culemborg

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 516 m2
  Huurprijs: € 5.160 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2380 m2
  Huurprijs: € 23.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Costerweg

Kantoorruimte huren in Culemborg maar nog geen geschikte locatie kunnen vinden? Goedkope kantoorruimte in Culemborg kan lastig zijn om te vinden. Echter, in de buurt Industriegebied staat dit eigentijdse kantoorpand waar je kantoorruimte kunt huren tegen gunstige huurprijzen. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2001 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 10.817 m2. 

Huurprijzen, kantoor Costerweg, Culemborg

Kantoorruimte is te huur in dit kantoorpand voor slechts €120,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Er zijn momenteel 2 grote oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur, namelijk ruimten van 516 m2 en 2380 m2. Deelverhuur is mogelijk in dit kantoorpand vanaf 298 m2. Je huurt hier voor een minimum van 6 maanden. Bovenstaande huurprijs kan lager uitvallen als je besluit voor een langer termijn de kantoorruimte te huren. 

Costerweg: pantry, centrale verwarming en systeemplafonds

De kantoorruimten in dit kantoorgebouw worden casco verhuurd. De ruimten worden opgeleverd met de volgende voorzieningen: centrale verwarming, mechanische ventilatie, systeemplafonds, TL-verlichting, toiletgroepen en een pantry. Wil je meer informatie over de aanwezige voorzieningen of mis je nog een belangrijke voorziening? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden. 

Locatie en bereikbaarheid, Costerweg, Culemborg

Dit kantoorpand in Culemborg is perfect bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Zo ligt treinstation Culemborg op een afstand van 2 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk de bus te pakken richting bushalte Prijsseweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 15 minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto naar kantoor? Dan zit jij, als je vanaf de A2 komt, binnen 4 minuten op jouw bureaustoel. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Costerweg?

Wil jij graag een grote kantoorruimte huren aan de Costerweg in Culemborg? Kom dan gauw langs om de kantoorruimte met je eigen ogen te bekijken. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is geheel gratis. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Erg praktisch en representatief kantoorpand.

Aan de kantororuimtes ontbreekt niks!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Costerweg 12-14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen