Kantoorruimte huren Culemborg, Costerweg 12

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Costerweg 12 in Culemborg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Culemborg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Costerweg in Culemborg

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Culemborg, maar heb je nog steeds niet de ideale locatie voor jouw bedrijf gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Costerweg. Je huurt hier een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie, namelijk het bedrijventerrein Pavijen. Het representatieve kantoorgebouw heeft nog verschillende kantoorruimten beschikbaar, zit hier de ideale kantoorunit voor jou tussen? Plan snel een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 2380 m2 beschikbaar voor de verhuur. Deze grote oppervlakte is natuurlijk met deel verhuur vanaf 440 m2 te huren. Deze 440 m2 is een kantoorunit op de begane grond en te huur voor een maandelijks bedrag van €3666,-. Op de begane grond is ook nog een andere kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 863 m2, te huur voor €7191,- per maand. Daarnaast blijft er nog een grote kantoorkamer van 1077 m2 over op de 1e verdieping voor een maandelijks bedrag van €8975,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een receptie, parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Costerweg in Culemborg start jij je dag altijd met een vriendelijke begroeting van de aanwezige receptionisten. Ideaal voor de ontvangst van klanten en natuurlijk eventuele administratieve werkzaamheden. Daarnaast is er aan de voorzijde van het kantoorgebouw een parkeerplaats aanwezig, hier kun je makkelijk en snel jouw auto parkeren. In het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig, handig voor het zetten van een bakje koffie en het voorbereiden van de lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige locatie in Culemborg, het is namelijk uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Binnen slechts 2 minuten rijden vanaf je werkplek bereik je al de oprit van de rijksweg A2 en ook  de A27 is snel te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het NS station van Culemborg bevindt zich op loopafstand, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Costerweg in Culemborg?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Costerweg in Culemborg? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Culemborg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Costerweg 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen