Kantoorruimte huren Breda Oost-Brabantpark, Heerbaan 44-48

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Heerbaan 44-48 in Breda Oost-Brabantpark

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 290 m2
  Huurprijs: € 3.412 € 2.900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 825 m2
  Huurprijs: € 9.706 € 8.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Heerbaan (Oost-Brabantpark)

Op zoek naar kantoorruimte aan de Heerbaan in Breda? In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Heusdenhout, staat dit representatieve kantoorgebouw. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1976 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4645 m2. Momenteel huren al diverse gerenommeerde bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Twee voorbeelden hiervan zijn Whirlpool corporate en de ING. 

Huurprijzen

In totaal is er in dit kantoorgebouw 4645 m2 kantoorruimte beschikbaar. De huurprijs voor deze ruimte bedraagt €120,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 944 m2, benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Normaal gesproken huur je voor een minimum termijn van 6 maanden. Overige huurperioden zijn eventueel bespreekbaar. 

Schoonmaak, receptie en pantry’s 

Dit kantoorpand is voorzien van alle standaard voorzieningen en services. Zo zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een representatieve receptiebalie en een pantry. Laatstgenoemde is een erg handige ruimte voor het bereiden van je lunch of het zetten van een kopje koffie. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te huren bij dit kantoorgebouw. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen aan de Heerbaan in Breda, kent een uitstekende bereikbaarheid. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rommel en ligt op een afstand van 3,5 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk de bus te pakken richting bushalte Bijster. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 6 minuten. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A27 binnen 3 minuten op kantoor. Ook vanaf de A58 en de A16 bereik je dit kantoorpand in een mum van tijd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Heerbaan in Breda (Oost-Brabantpark)?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan de Heerbaan in Breda? Kom dan gauw langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Van de buitenkant vind ik het er niet zo mooi uit zien, maar opzich wel prima ruimtes te huur in dit pand in Breda.

B

Pand met een eigen receptie en prima andere faciliteiten.

Y

Benieuwd welke ruimtes hier beschikbaar zijn voor de verhuur, lijkt me wel een leuke locatie voor een wekrplek.

K

Pantry, parkeerplaatsen, receptie, handig allemaal..Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Heerbaan 44-48

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen