Breda Centrum-Station, Tramsingel 1-6

Kantoorruimte huren aan de Tramsingel in Breda (Centrum-Station)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Breda Centrum Centrum-Station? Neem dan een kijkje in het moderne kantoorgebouw aan de Tramsingel. Het is een representatief kantoorpand uit 1999, waar momenteel veel bedrijven in zijn gevestigd. De ligging van het kantoorgebouw is ook erg gunstig om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Waaronder een kantoorruimte van 16 m2 voor een maandelijks bedrag van €360,-. Ben je met wat meer personen en huur je liever een kantoorkamer van 40 m2? Dat is mogelijk, voor €666,- in de maand! Bestaat je onderneming uit 10 personen? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 68 m2 voor een maandelijks bedrag van €1100,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een pantry en parkeermogelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tramsingel in Breda Centrum-Station, maak je ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig met een grote koelkast en een afwasmachine. Het is een fijne plek waar je een heerlijk kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de achterzijde van het kantoorgebouw zit een grote parkeerplaats waar je makkelijk en snel je auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Tramsingel is op een erg gunstige locatie gelegen, je bereikt namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer goed jouw kantoorruimte. Er zijn verschillende op- en afritten op 10 minuten rijafstand, zoals de A16, A27 en A58. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zit een bushalte op een korte loopafstand van slechts 2 minuten, namelijk de Nieuwe Prinsenkade.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tramsingel in Brede Centrum-Station?

Ben je enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tramsingel in Breda Centrum-Station? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Tramsingel.

Tramsingel 1-6 Tramsingel 1-6 Breda Centrum-Station Toplocatie!

2 beoordelingen Tramsingel

Zakelijke ruimtes met een mooie lichtinval door de grote ramen!

its nice one

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!