Kantoorruimte huren Breda Oost-Brabantpark, Takkebijsters 3A

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Takkebijsters 3A in Breda Oost-Brabantpark

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Oost-Brabantpark!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Takkebijsters in Breda (Oost-Brabantpark)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in Breda Oost-Brabantpark? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Takkebijsters. Het is een representatief kantoorgebouw wat in 2016 volledig is gerenoveerd. Na de renovatie is er een industriële look gecreëerd en werk je in een kantoorruimte met veel lichtinval. Nieuwsgierig naar hoe het er uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 391 m2. Het is een fijne ruimte waar jij je eigen werkplekken kan creëren. Je bent volledig vrij in de inrichting waardoor er een goede sfeer ontstaat die past bij jouw bedrijf. Ook is het mogelijk om een parkeerplaats te huren, dit is mogelijk voor een maandelijks bedrag van €20,-. Deze parkeerplaatsen zijn aan de voorzijde van het kantoorgebouw gelegen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een luxe pantry en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Takkebijsters in Breda Oost-Brabantpark brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt op deze locatie namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de luxe pantry.  Een fijne plek waar je een heerlijk kopje koffie/thee kunt zetten voor jou en je collega’s en in de middag een lekkere lunch kunt voorbereiden. Heb je een vergadering met collega’s of wil je een presentatie geven aan klanten? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale locatie gelegen, de Takkenbijsters is namelijk direct aan de afslag van de A27 gelegen. Vanuit hier bereik je makkelijk en snel verschillende steden zoals Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Ook is het mogelijk om makkelijk en snel jouw werkplek te bereiken met het openbaar vervoer. Op een korte loopafstand vanaf je werkplek vind je een bushalte, deze buslijn heeft een directe verbinding met het centraal station van Breda.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Takkenbijsters in Breda Oost-Brabantpark?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte huren aan de Takkenbijsters in Breda Oost-Brabantpark? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Takkenbijsters.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Voel me goed thuis hier.

De inrichting in de algemene ruimtes heeft een huiselijke sfeer waardoor je je gelijk welkom voelt.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Takkebijsters 3A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen