Kantoorruimte huren Breda, Bredaseweg 8

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredaseweg 8 in Breda

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.619 € 1.376 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 2.067 € 1.757 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 3.529 € 3.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Terheijden

Wil jij graag een kantoorruimte huren in de omgeving van Breda, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit karakteristieke business center met bedrijfsruimtes, full service luxe landhuiskantoren, industriële oeverkantoren, flexwerkplekken en representatieve vergaderruimtes. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark, voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen. Het kantoorpand ziet er prachtig uit en is echt een visitekaartje voor je organisatie. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

De luxe landhuis kantoren bevinden zich aan de voorzijde op een zichtlocatie, verdeeld over drie verdiepingen met landelijk uitzicht. De kantoren zijn volledig gemeubileerd, maar bieden voldoende ruimte om een eigen uitstraling te creëren. De landhuis kantoren zijn beschikbaar van 21 m² tot 46 m² met een vanaf prijs van €638,- per maand. De industrieel afgewerkte oeverkantoren, gesitueerd op de eerste etage boven de bedrijfsruimtes, zijn bijzonder licht, gestoffeerd en beschikken over moderne faciliteiten. Deze zijn beschikbaar van  70 m² tot  115 m² met een vanaf prijs van €689,- per maand.Beide typen kantoren beschikken over een airco-/verwarmingssysteem, te bedienen per unit. Markoever beschikt ook over een aantal vloer verwarmde bedrijfsruimtes. Deze liggen op de begane grond en zijn toegankelijk via een eigen loopdeur en elektrische overhead deur. Ideaal als werkplaats of atelier.De bedrijfsruimtes zijn beschikbaar van 200 m² tot 375 m² met een vanaf prijs van € 1.167,- per maand. 

Een receptie en parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden, komt veel meer kijken dan alleen jouw kantoorruimte. Je krijgt 24/7 toegang middels een elektronische toegansgstag en mag naast jouw werkplek ook gebruik maken van de diverse representatieve vergaderruimtes en alle aanwezige services en faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijke en professionele ontvangst van uw klanten en bezoek.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk je werkplek. Zo zijn de rijkswegen A59, A16 en A58 al vanaf 4 minuten rijden te bereiken en is er op het terrein voldoende gelegenheid om vrij te parkeren. Reist u liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte aan de Hoofdstraat is slechts 2 minuten lopen en op slechts 10 minuten rijden van NS station Breda.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bredaseweg in Terheijden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bredaseweg 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen