Kantoorruimte huren Arnhem, Willemsplein 2-4

Voorzieningen
  • KVK-inschrijving
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Arnhem, Willemsplein 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Arnhem Centraal 5 min. lopen (0,4 km)
  • Park 5 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Willemsplein 2-4 in Arnhem

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Arnhem

Wil jij een kantoorruimte huren in Arnhem maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen aan het Willemsplein. De kantoorruimtes liggen op een zeer gunstige locatie aan de rand van het stadscentrum van Arnhem. Daarnaast is het een fraai en karakteristiek kantoorpand dat is gevestigd op een snijpunt van belangrijke toegangswegen van en naar het centrum. Bij SKEPP huur je hier kantoorkamers vanaf 70 m2. Benieuwd naar de beschikbare kantoorruimten? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 70 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €800,-. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit met een oppervlakte van 152 m2 voor €2000,-. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 180 m2 en te huur voor een maandelijks bedrag van €2250,-. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Willemsplein in Arnhem, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services in- en rondom het kantoorgebouw. Daar is de gemeenschappelijke pantry er een van. Dit is een ideale plek om een lekker kopje koffie/thee voor jezelf/collega te zetten en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Op een korte loopafstand van slechts 5 minuten vind je een luxe parkeergarage. Parkeerplaatsen zijn hier op abonnementsbasis verkrijgbaar.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw werkplek is straks zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Diverse snelwegen zijn in de nabijheid van het kantoorpand gelegen, zoals de A50 (Eindhoven – Arnhem – Zwolle) en de A15 (Europoort – Rotterdam – Nijmegen). Daarnaast is het treinstation Arnhem Centraal slechts 5 minuten lopen. Vanaf dit station bereik je makkelijk verschillende steden in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Willemsplein in Arnhem?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Willemsplein in Arnhem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Willemsplein in Arnhem.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Dit is een prachtige kantoorvilla met uitstraling!

Voor mijn bedrijf zoek ik een meer industriële uitstraling, maar voor advocaten/notarissen/adviseurs lijkt me dit ideaal.

L

Érg mooi!!!

S

Prachtig klassiek gebouw aan de rand van het centrum van ArnhemWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Willemsplein 2-4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner