Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Velp{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wil je een kantoor huren in Velp? Dan ben je bij SKEPP aan het juiste adres! Wij helpen je bij jouw zoektocht. In Velp zijn diverse kantoorruimtes te huur. Er is voor iedereen wel een geschikt kantoor te vinden. Ontdek de scherpe prijzen die SKEPP biedt en huur jouw kantoor in Velp!

Populaire kantoorruimtes te huur in Velp

In Velp zijn diverse kantoren te huur. Werk jij binnenkort in deze monumentale kantoorvilla aan de Arnhemsestraatweg 19? Je huurt er een kantoorruimte vanaf 192 m2. Werk je liever in een moderne kantoorruimte? Neem dan eens een kijkje aan de President Kennedylaan 104-108 in Velp! De kantoorruimtes aan de President Kennedylaan zijn flexibel in te richten. Ideaal wanneer je door wilt groeien met jouw onderneming! Op welke plek ga jij jouw kantoor huren in Velp? 

Vind gemakkelijk jouw nieuwe kantoor in Velp met SKEPP

Hoeveel metrage kantoorruimte heb jij nodig voor jouw bedrijf? Wanneer je dit weet kun je beslissen waar jouw nieuwe kantoor moet liggen. Is een kantoor gelegen aan de snelweg voor jou ideaal? Of kies je liever een kantoorruimte welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer? Houd rekening met voldoende parkeergelegenheid en de manier hoe klanten jouw bedrijf bezoeken. De meeste kantoren zijn voorzien van voldoende parkeergelegenheid of hebben opstappunten op loopafstand. SKEPP houdt rekening met al jouw wensen bij de zoektocht naar jouw droomkantoor. 

Waarom een kantoor huren in Velp?

Velp is het dorp in de gemeente Rheden in Gelderland. Met circa 18.000 inwoners is de plaats ook aantrekkelijk voor ondernemers. Het dorp grenst aan de plaatsen Rheden, Rozendaal en Arnhem. De ideale uitvalsbasis voor jouw bedrijf! Zoek je een groot kantoor in Velp? Dan profiteer je van grote metrages. Vanaf 192 m2 huur jij een kantoorruimte voor jouw bedrijf. Het flexibel inrichten van kantoorruimtes zijn een groot voordeel van het huren in Velp. Ideaal voor de doorgroei van jouw onderneming. Naast het praktische aspect is het ook nog eens een gezellige plek voor het huren van jouw kantoor. Het centrum ligt op slechts een paar minuten van onze kantoren. Dat komt goed uit voor de VrijMiBo!

Kantoorruimte huren in Velp? SKEPP regelt het!

Samen met één van onze vastgoedconsultants worden al jouw wensen en eisen in kaart gebracht. Super snel internet door middel van glasvezel? Check! De elektrische auto opladen tijdens werktijd? Check! Wil je de mogelijkheid hebben om te lunchen in het kantoorpand? Houden we rekening mee! SKEPP regelt het voor je en houdt rekening met al jouw wensen.

Kantoren in Velp zijn gunstig gelegen

De gunstige ligging van Velp is interessant voor veel ondernemers. Het dorp grenst aan Arnhem, Rozendaal en Rheden. De A12 vormt de scheidingslijn tussen Arnhem en Velp. De kantoren liggen slechts enkele minuten rijden van diverse op- en afritten van de A12. Ook met het OV zijn de kantoren perfect bereikbaar. Waarom een kantoor huren in Velp? Het is een stuk rustiger dan Arnhem, maar biedt net zo veel voordelen! 

SKEPP: office as a service!

Wij helpen je gratis bij de zoektocht naar jouw ideale kantoor in Velp! Samen brengen we jouw eisen en wensen in kaart, zodat we de geschikte kantoren selecteren. Wat je van ons kunt verwachten? Een eerlijk advies, de beste huurprijzen en een goed huurcontract. Waar ga jij een kantoorruimte huren in Velp? 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten