Kantoorruimte huren Arnhem Centrum, Het Nieuwe Land 8

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Het Nieuwe Land 8 in Arnhem Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Arnhem Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Het Nieuwe Land in Arnhem

Een zakelijke locatie, waar je inspirerend kunt werken. Dat is een perfecte omschrijving van dit kantoorpand aan Het Nieuwe Land, in het Spijkerkwartier te Arnhem. In dit multifunctionele kantoorgebouw dat is gebouwd in 1951 maak je gebruik van een bemande receptie, internet en printfaciliteiten. Fijne bijkomstigheden, naast een eigen kantoorruimte!

Huurprijzen

Ben je iemand die graag op flexibele basis een kantoorruimte huurt? Huur dan een flexwerkplek in dit kantoor. Wanneer je liever meer vastigheid heeft, is het verstandig om een vaste werkplek te huren. Met andere woorden: flexibiliteit of zekerheid? De keuze is volledig aan jou! Een flexwerkplek huur je voor slechts €90,- per maand. Deze flexwerkplekken zijn ook per uur, dagdeel, dag of week te huren. Er zijn ook cursusruimten en coachruimten te huur in dit kantoorgebouw in Arnhem. 

Bemande receptie, Wi-Fi, printfaciliteiten en gratis koffie en thee

Wanneer je besluit om kantoorkamer te huren in dit kantoorgebouw in Arnhem, maak je ook gebruik van de hulp van de receptionisten. Daarnaast is er Wi-Fi, zijn er mogelijkheden om te printen en/of kopiëren en drink je gratis koffie en/of thee. Zie je het al zitten om hier te werken?

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is top te bereiken met het openbaarvervoer. De dichtstbijzijnde treinstation ligt maar op een afstand van 5 minuten lopen, Arnhem, Station Velperpoort, ook zijn hier bushaltes aanwezig. Mocht je met de auto naar je kantoor willen reizen ben je na 8 minuten al op locatie vanaf de snelweg. Het pand is midden in Arnhem, dat betekend veel cafés, gezellige eettentjes, winkels en noem maar op! Mocht je het werk even zat zijn, dan kun je een frisse neus halen in het bruisende centrum van Arnhem. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Het Nieuwe Land in Arnhem?

Om een perfect beeld te krijgen van de mogelijkheden binnen dit kantoor in Arnhem plan je een rondleiding in. Dit is gratis (!) bij SKEPP. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de vastgoedspecialisten. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Een kantoor met een gezellige en huiselijke sfeer.

Echter ligt het kantoor wel in een drukke wijk en zijn de parkeerplekken beperkt.

C

De ruimtes zijn niet heel groot maar voor deze prijs is het wel leuk huren in ARnhem.

M

Ik zou de kamers wat praktischer indelen maar het is prima om hier als bedrijf gevestigd te zetten!

R

Niet helemaal onze smaak, maar het ontbreekt aan niets!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Het Nieuwe Land 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen