Super deal

Arnhem, Groningensingel 51

6835EB Arnhem

4 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Groningensingel (Vredenburg en Kronenburg)

Kantoorruimte vinden in Arnhem? Dat is niet altijd gemakkelijk. Echter, op deze toplocatie aan de Groningensingel te Arnhem zijn grote kantoorruimten te huur. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1978 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 12.048 m2. In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven zoals het CWI, Nuon en de Belastingdienst gevestigd. 

Huurprijzen, kantoor Groningensingel, Arnhem

De huurprijs voor kantoorruimte op deze locatie bedraagt €115,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). Deelverhuur is mogelijk vanaf 4000 m2. Je huurt normaal gesproken kantoorruimte in dit kantoorpand voor de lange termijn. Naast het huren van kantoorruimte kun je op deze locatie ook archiefruimte huren en een parkeerplaats. Voor archiefruimte betaal je €50,- per m2 per jaar en de kosten voor een parkeerplaats zijn €350,- per jaar. 

Groningensingel: pantry, lift en schoonmaakdienst

De kantoorruimten in dit kantoorpand beschikken over standaard voorzieningen als verlichting, kabelgoten en systeemplafonds. In het kantoorpand zelf is een nette pantry aanwezig waar jij ’s ochtends een lekker kopje koffie kunt zetten. Verder beschikt het kantoorpand over een lift en kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten zitten bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Groningensingel, Arnhem

Dit kantoorpand aan de Groningensingel in Arnhem is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Veendamstraat ligt op een loopafstand van 1 minuut. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A325 in slechts 9 minuten op kantoor. Dichtbij het kantoorpand vind je een winkelcentrum. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, ideaal om na werktijd even langs te rijden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Groningensingel?

Zie jij het zitten om meerdere verdiepingen te huren op deze toplocatie in Arnhem? Kom dan gauw langs en neem een kijkje. Als je hiervoor een rondleiding inplant, is dit geheel gratis.

Kantoorruimte vanaf 4000 m2 beschikbaar in Arnhem Groningensingel 51 Arnhem Toplocatie!

3 beoordelingen Groningensingel

Zonde dat op deze locatie geen werkplekken beschikbaar zijn.

Had graag wat meer van de binnenkant gezien.

Voor de rest lijkt het me een prima ruimte en locatie voor een bedrijf.

Genoeg parkeergelegenheid!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!