Arnhem, Vlamoven 34

5 (4)

Flexibel huren? Huur een vergaderruimte op een goed bereikbare locatie in Arnhem-Oost!

Op zoek naar een flexibele kantoorruimte in Arnhem-Oost? Dan kan dit zijn wat u zoekt. De locatie is uitstekend bereikbaar, met een ligging direct aan de N325 en vlakbij de snelweg A12. Kortom, een prettige locatie om te werken!

Coach- en spreekruimte (1-5 personen) en vergader- en presentatieruimte (maximaal 20 personen)

In dit kantoorgebouw is niet alleen kantoorruimte te huur, er zijn ook coach- en spreekruimten aanwezig voor 1 t/m 5 personen. Hiervoor betaalt u slechts €12,50 per uur. Een vergader- en presentatieruimte in Arnhem-Oost, waar plek is voor maximaal 20 personen, is te huur voor €25,- per uur.

Lunch samen met andere ondernemers in de lunchroom

Gezellig samen met andere ondernemers of professionals lunchen, dat kan in de lunchroom. Een ideale plek om te netwerken en mensen te ontmoeten. Op deze plek worden ook regelmatig borrels gehouden, waar u ook bij aanwezig kunt zijn.

Receptie aanwezig in dit kantoorgebouw in Arnhem-Oost

U loopt er gelijk tegenaan, als u het kantoorgebouw binnenloopt: de receptiebalie. De receptionisten van de gedeelde receptie zijn u graag van dienst, dus maak hier ook gebruik van. Een bijkomend voordeel, naast het huren van een kantoorruimte.

Ziet u het menu, rechts op deze pagina? Plan direct een rondleiding!

Het was u ongetwijfeld niet ontgaan, het menu aan de rechterkant van deze pagina. Hier plant u direct een gratis rondleiding bij SKEPP door dit kantoorgebouw in Arnhem-Oost. Bekijk de kantoorruimte en de mogelijkheden binnen dit kantoor!

4 beoordelingen Vlamoven

De afzonderlijke ruimtes vormen toch één mooi geheel!!

Mooi pand in Arnhem Oost.

De goede bereikbaarheid spreekt ons erg aan, binnen enkele minuten bereik je verschillende snelwegen. Daarnaast is het een fijn kantoorpand om in te werken.

Mooi gebouw, helaas geen geschikte kantoorruimte voor ons!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!