Kantoorruimte huren Arnhem, IJsselburcht 4

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan IJsselburcht 4 in Arnhem

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 243 m2
  Huurprijs: € 2.227 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 278 m2
  Huurprijs: € 2.548 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 283 m2
  Huurprijs: € 2.594 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 553 m2
  Huurprijs: € 5.069 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de IJsselburcht in Arnhem

Een prachtige kantoorruimte huren aan de IJsselburcht 4 in Arnhem? De kantoorruimtes bevinden zich op de kantorenlocatie IJsselburcht. Het moderne kantoorgebouw onderscheidt zich door haar goede ligging aan de IJssellaan en de hoogwaardige afwerking. Het gebouw beschikt over voldoende parkeerplaatsen en heeft een schitterend lichtinval in de royale hal. 

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 243 m2. De kosten hiervan bedragen €2227,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd. Er zijn ook kantoorruimtes van 278, 283 en 553 m2 beschikbaar. De kosten van deze ruimtes variëren van €2548,- tot en met €5069,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw.

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de IJsselburcht in Arnhem zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd bereiden is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. Ga je graag met de auto naar kantoor? Ook dit is geen probleem. Parkeerplekken zijn aanwezig bij dit kantoorgebouw. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de IJsselburcht in Arnhem! 

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de IJsselburcht 4 erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. Het kantoorpand heeft een strategische ligging doordat het op de grens ligt van Arnhem naar Velp. Dit is direct aan de A12 en de N325. Met de auto ben je dan ook binnen enkele minuten op kantoor. Wat betreft het openbaar vervoer, bevindt zich direct aan het gebouw een bushalte. Met deze lijnbus ben je binnen 10 minuten op station Arnhem Velperpoort en binnen 20 minuten op Arnhem Centraal. Verder vind je in de omgeving op loopafstand het winkelcentrum Presikhaaf met alle winkelvoorzieningen. We kunnen wel stellen dat je in deze omgeving dus niets te kort komt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de IJsselburcht in Arnhem? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de IJsselburcht in Arnhem te huren?  En jouw bedrijf te vestigen tussen alle andere grote kantoorgebruikers? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Aanrader voor ieder groot bedrijf dat op zoek is naar een kwalitatief kantoorpand in Arnhem.

Goed bereikbaar, grote kantoorruimte voor de verhuur en veel vrijheden naast het huren.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan IJsselburcht 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen