Kantoorruimte huren Almere, Randstad 22

Bereikbaarheid
  • Bushalte Almere Centrum 10 min. lopen (0,8 km)
  • Treinstation Almere Centrum 10 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Randstad 22 in Almere

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almere!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Randstad in Almere

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Almere, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Randstad in Almere. Hier heb je de mogelijkheid om representatieve kantoorruimten te huren voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. De locatie van het kantoorpand is perfect, je bereikt namelijk makkelijk met de auto en het openbaar vervoer jouw werkplek. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, gekoppeld aan een flexibel contract. Niet alleen het contract in flexibel in te vullen, maar ook de vierkante meters zijn variabel in te vullen. De kantoorruimten zijn te huur vanaf een maandelijks bedrag van €300,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Ben jij nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Parkeergelegenheid en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Randstad in Almere maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Het kantoorgebouw beschikt namelijk over eigen parkeerplaatsen en waar je slechts €45,- per maand voor betaald. Ook is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aanwezig. Hier wordt je dagelijks vriendelijk ontvangen en kunnen de receptionisten administratieve werkzaamheden van je overnemen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie.

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorgebouw te bereiken met de auto vanaf verschillende snelwegen ben je slechts enkele minuten onderweg. De op- en afritten van de rijkswegen A6, A27 en de A1 liggen namelijk op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het treinstation Almere Centrum licht op nog geen kwartiertje loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Randstad in Almere?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Randstad in Almere? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over dit representatieve kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Randstad in Almere. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Randstad 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen