Kantoorruimte huren Almere Stad, Blekerstraat 4-6

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Blekerstraat 4-6 in Almere Stad

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 118 m2
  Huurprijs: € 1.435 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 194 m2
  Huurprijs: € 2.360 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 312 m2
  Huurprijs: € 3.750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 662 m2
  Huurprijs: € 8.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan de Blekerstraat in Almere Stad

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Blekerstraat in Almere Stad? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorgebouw. Het pand is gebouwd in 2003 en heeft een perfecte ligging, namelijk midden in het centrum van Almere. In dit kantoorpand is er een totaal van 1947 m2 aan kantoorruimten aanwezig, verdeeld over 4 bouwlagen. Het pand is voorzien van vele faciliteiten en heeft een top bereikbaarheid met zowel de auto als openbaar vervoer.

Huurprijzen

In het kantoor is er momenteel 889 m2 beschikbaar aan kantoorruimten. Deze oppervlakte is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de 2e verdieping is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 577 m2 voor een maandelijks bedrag van €6010,-. De andere kantoorunit is te vinden op de 3e verdieping, een oppervlakte van 312 m2. Voor €3250,- in de maand huur jij een kantoorruimte die is voorzien van sanitaire voorzieningen, een groot gezamenlijk dakterras en systeemplafonds. Wil je een kleinere ruimte huren? Geen probleem, want er is ook een kantoorkamer te huur vanaf 32 m2. 

Parkeergelegenheid en een dakterras

Het kantoorgebouw aan de Blekerstraat in Almere Stad heeft kantoorruimten met vele voorzieningen, aan alles is gedacht! Denk bijvoorbeeld aan een goede beveiligingsinstallatie en een luchtbehandelingssysteem. Ook beschikt het gebouw over een groot gezamenlijk dakterras Een goede locatie om te lunchen met mooi weer, heerlijk. Ondanks dat het pand midden in het centrum is gelegen, is de parkeergelegenheid goed. Aan de achterzijde van object is een openbare parkeergarage.

Locatie en bereikbaarheid

Winkels, cafés, supermarkten en goede restaurants zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Een levendig gebied dus. De bereikbaarheid van het kantoorpand is goed, met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Zo zit er een bushalte op slechts 2 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek, deze lijn is vervolgens aangesloten op het treinstation Almere Centrum. Ook verschillende opritten van snelwegen zijn binnen minder dan 5 minuten rijafstand bereikbaar, de A6 ligt op minder dan 2 kilometer afstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blekerstraat in Almere Stad?

Ben je enthousiast en wil je meer informatie ontvangen over het kantoorpand aan de Blekerstraat in Almere Stad? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! Door onze goede afspraken met alle verhuurders, helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de kantoorruimte die jij gaat huren. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Midden in het centrum van Almere en dan ook nog eens een dakterras, heerlijk in de zomer maanden.

R

Een mooie kantoorruimte op een top locatie in Almere

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Blekerstraat 4-6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen