Kantoorinrichting in Utrecht

  • Door Marlin Bos
  • woensdag 9 januari 2019

Een kantoorpand met inspirerende kantoorinrichting in Utrecht, wie wil dat nou niet? Vanuit Utrecht kun je het hele land door. De Randstad is nooit ver weg, maar ook alle provincies zijn goed te bereiken. En of je nu met het openbaar vervoer reist of per auto, Utrecht is ideaal voor beide opties. Wat betreft kantoorruimte hoef je in Utrecht niet op een houtje te bijten, er is altijd een kantoorunit met inspirerende kantoorinrichting die bij jou past. Wij vonden 8 kantoorinrichtingen die je echt niet mag missen, kijk snel mee en vind jouw ideale kantoorinrichting in Utrecht!


Vergaderruimte aan de Papendorpseweg 95Deze vergaderruimte in Utrecht met moderne inrichting zorgt tijdens vergaderingen voor genoeg inspiratie.

Deze 8 kantoorinrichtingen in Utrecht mag je niet missen

Jij zoekt dus een inspirerende kantoorruimte met dito kantoorinrichting in Utrecht. Wat voor kantoorpand je ook zoekt, in dit blog vind je ongetwijfeld iets perfects. Tijd om weg te dromen bij deze 8 prachtige kantoorpanden. Doe inspiratie op en wie weet huur jij binnenkort een van deze panden!

Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Europalaan 500

Vind jij het belangrijk om een kantoorruimte vlakbij belangrijke uitvalswegen te hebben? Dan is dit kantoorpand aan de Europalaan ideaal voor jou. Vlakbij de A12 mis je nooit meer aansluiting met de rest van het land. Vlakbij uitvalswegen betekent uiteraard niet dat je geen inspirerende kantoorinrichting mag verwachten. Iedere kantoorkamer in dit kantoorpand heeft zijn eigen unieke twist. Het overkoepelende thema van deze kantoorinrichting is sowieso iets met planten, want groen is de kantoorinrichting zeker. Al dat groen nodigt uit om creatief bezig te zijn en het uiterste uit jezelf te halen op de werkvloer!

Kantoorruimte aan de Europalaan 500In de sociale ruimte zie je het thema van de kantoorinrichting duidelijk naar voren komen, namelijk: planten.

Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Vliegend Hertlaan 15 - 97

Een vliegend hert zul je hier aan de Vliegend Hertlaan niet tegenkomen, maar zo’n beest zal zich met al die planten op kantoor ongetwijfeld prima vermaken! Dat planten tegenwoordig onmisbaar zijn in een goede kantoorinrichting is duidelijk, steeds meer kantoorruimtes worden namelijk opgefleurd met grote of kleine groene vriendjes. Naast voldoende groen valt het vele daglicht direct op in deze kantoorunit. Het minimalistische design laat alles extra goed tot zijn recht komen zodat jij geen detail over het hoofd ziet.

Kantoorruimte aan de Vliegend Hertlaan 15-97Door de planten worden individuele werkplekken gecreëerd.

Kantoorruimte huren Utrecht Noord, Laan van Chartroise 166-174

Laan van Chartroise, dat klinkt chic toch? Met zo’n classy straatnaam kan de kantoorruimte eigenlijk al niet meer tegenvallen en dat doet het ook zeker niet! Zowel het kantoorpand als de kantoorinrichting zijn indrukwekkend. De kantoorkamers bevinden zich in een voormalig kloostercomplex met bijbehorende kloostertuin. Zo’n inspirerende werkomgeving nodigt uit om eens goed te kijken. De kantoorinrichting is classy, stijlvol en modern tegelijk.

Het is natuurlijk eeuwig zonde om authentieke elementen te vergeten, deze zijn dan ook met oog voor detail uitgelicht. Zo zijn bijvoorbeeld de paneeldeuren een verrassende eyecatcher in de kantoorinrichting. Buiten de kantoorinrichting is er nog die prachtige kloostertuin om je helemaal op te laten tijdens een welverdiende pauze.

Kantoorruimte aan de Van Chartroise Aan de Laan van Chartroise vind je authentieke elementen gecombineerd met moderne.

Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Maliebaan 87

In het centrum van Utrecht vind je dit kantoorpand aan de Maliebaan 87. Het is van alle gemakken voorzien en heeft een kleurrijke kantoorinrichting. Hoewel het pand in 1850 gebouwd werd, is daar aan de luxe kantoorinrichting niets van te merken. Bovendien ben je supersnel in het centrum van Utrecht om een broodje of verse koffie te scoren.

Kantoorruimte aan de Maliebaan 87De groene kleuren zorgen voor een kleurrijke kantoorinrichting.

Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Savannahweg 17

Ben jij op zoek naar een kantoorpand op een toplocatie mét uitzicht? Dan is deze kantoorunit aan de Savannahweg helemaal jouw ding. De buitenkant van het kantoorpand heeft een moderne uitstraling door spiegelend glas, eigentijdse vormgeving en opvallend kleurgebruik. Zodra je de kantoorinrichting ziet, is het één en al luxe en klasse. Van receptie tot vergaderzaal en van pantry tot kantoorkamer, alles is perfect afgewerkt. Over werkelijk ieder detail in deze kantoorinrichting is nagedacht.

Er is voldoende groen te vinden in de vorm van planten, iedere kantoorkamer heeft een functie en zelfs de vensterbanken zijn benut als loungeplek. En dat uitzicht waar we het over hadden? Vanaf jouw loungeplek op de vensterbank kijk je heerlijk uit over het Utrechtse land en de snelweg, er is altijd iets te zien!

Kantoorruimte huren aan de Niasstraat 'S ochtends geen moeite meer om wakker te worden met een kantoor in dit pand.

Kantoorruimte huren Utrecht West, Niasstraat 1

Een kantoorruimte waar Nelson Mandela en Albert Einstein je toelachen, dat moet een inspirerende werkomgeving zijn. Dit kantoorpand aan de Niasstraat heeft de glimlach van beide grote inspirators vereeuwigd, dus gebrek aan inspiratie is door dit detail in de kantoorinrichting ondenkbaar. Niet alleen Nelson Mandela en Albert Einstein zijn jouw inspiratiebron, ook de rest van de kantoorinrichting is goed doordacht. Door felrood als hoofdkleur te nemen, hoef je geen enkele moeite meer te doen om wakker te worden. Energiek aan de dag beginnen gaat vanzelf hier!

Kantoorruimte papendorpseweg 95Verschillende kleurencombinaties vind je terug in het kantoorpand aan de Papendorpseweg.

Kantoorruimte huren Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 95

Indrukwekkend, eigentijds en kleurrijk zijn de perfecte woorden om dit kantoorpand aan de Papendorpseweg te omschrijven. Indrukwekkende, open kantoorruimtes laten de kantoorinrichting helemaal tot zijn recht komen. In de eigentijdse pantry kun je genieten van verse broodjes en soepen. De kleurrijke kantoorkamers hebben een kantoorinrichting om je vingers bij af te likken.

Natuurlijk is er rekening gehouden met de moderne standaard door ergonomische kantoormeubelen te gebruiken en aparte werkplekken te creëren. Op deze manier is er voor iedere activiteit een juiste werkplek te vinden en benut je het kantoorpand volledig. Een inspirerend detail is trouwens het zitgedeelte dat door middel van kussens op de trap is gecreëerd in de kantoorinrichting. Uniek in zijn soort!

Sociale hart Papendorpseweg 95Ook in het sociale hart aan de Papendorpseweg 95 vind je nog creativiteit.

Kantoorruimte huren Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 100

Nog zo’n indrukwekkend kantoorpand aan de Papendorpseweg! Op bedrijventerrein Papendorp barst het van de prachtige kantoorruimtes, maar dit pareltje met unieke kantoorinrichting is het uitlichten meer dan waard. De kantoorinrichting wordt op de begane grond gekenmerkt door unieke zuilen die in het plafond versmolten lijken te zijn. De afwerking van deze kantoorinrichting laat zich kenmerken door een Scandinavisch, minimalistisch design. Veel natuurlijk licht, lichte kleuren en mooie planten maken het geheel helemaal af. Dit is een kantoorruimte waar je je in iedere kantoorkamer thuis voelt!

Kantoorruimte aan de Papendorpseweg 100Het natuurlijke licht en strakke design zorgen voor een rustgevende sfeer.

Wat zijn deze kantoorinrichtingen stuk voor stuk indrukwekkend hè? Het oude klooster aan de Laan van Chartroise is prachtig authentiek, maar mét hedendaagse luxe uiteraard. De kantoorpanden aan Papendorpseweg zijn allebei toplocaties met alle gemakken die je je kunt bedenken. Voor een kantoorinrichting met veel groen moet je aan de Vliegend Hertlaan zijn, daar vind je naast veel daglicht, heel veel planten om jouw werkdag gezond en stressvrij te houden. Welke kantoorinrichting je ook nodig hebt, ga in onze webshop aan de slag en tover jouw kantoorinrichting om naar een waar paradijsje!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure