Kantoorruimte huren Woerden, Trasmolenlaan 5

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Trasmolenlaan 5 in Woerden

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 600 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 795 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 795 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Trasmolenlaan in Woerden

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Woerden, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Trasmolenlaan. Je hebt hier de mogelijkheid om op flexibele wijze kantoorruimte of werkplekken te huren. Naast werken heb je hier ook de mogelijkheid om te genieten van een lekker kopje koffie, lunch of borrel. Daarnaast zijn er ook meerdere vergaderruimten waar gebruik van gemaakt kan worden. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorkamer voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Binnen dit kantoorpand houden ze rekening met de groei van je bedrijf, daarom is het vaak lastig aan te geven welke kantoorunits er exact beschikbaar zijn. Een kantoorkamer die je bijvoorbeeld kunt huren is een kantoorruimte met een oppervlakte van 19 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €469,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten zoals het gebruik maken van spreekkamers en vergaderruimten. Huur je liever nog flexibeler?

Vergaderruimten en een lunch

Het huren van een kantoorruimte aan de Trasmolenlaan in Woerden brengt vele voordelen met zich mee. Naast de comfortabele werkplekken zijn er ook veel faciliteiten in het kantoorgebouw aanwezig die er voor zorgen dat het huren hier aangenaam is. Zo zijn er meerdere vergaderruimten en spreekruimten waar je gebruik van kunt maken, handig wanneer er gasten langskomen bijvoorbeeld. Vervolgens genieten samen met je gasten van een verse lunch? Ook dat is hier mogelijk!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een gunstige locatie, wanneer je met de auto naar je kantoorruimte rijdt ben je vanaf de dichtstbijzijnde snelweg, de A12, nog slechts 3 minuten onderweg. Vervolgens kun je makkelijk en snel je auto parkeren op eigen terrein. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 100 meter bereik je een bushalte, deze buslijn heeft een directe verbinding met een treinstation. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Trasmolenlaan in Woerden?

Wil jij graag weten of je een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie kunt huren aan de Trasmolenlaan in Woerden? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Trasmolenlaan in Woerden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Trasmolenlaan 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen