Kantoorruimte huren Schiedam, Stadserf 76-106

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stadserf 76-106 in Schiedam

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 101 m2
  Huurprijs: € 1.053 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 104 m2
  Huurprijs: € 1.084 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 105 m2
  Huurprijs: € 1.094 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 414 m2
  Huurprijs: € 4.313 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stadserf in Schiedam

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Schiedam, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden voor jouw organisatie? Neem dan een kijkje aan het Stadserf en de Singel te Schiedam. In dit kantoorgebouw zijn prachtige kantoorunits gecreëerd tegen over het gemeentehuis en de St. Liduina Basiliek. Schiedam staat bekend om haar historische binnenstad en goede bereikbaarheid. Ben jij benieuwd of deze locatie past bij jou? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf. 

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote ruimte beschikbaar van 1281 m2 en is deelverhuur mogelijk vanaf 186 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €1472,- en te vinden op de begane grond en 1e verdieping. Huur je liever een grote kantoorruimte aan de Stadserf? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 325 m2 op de begane grond. Deze kantoorunit is te huur voor €2572,- per maand. Ben jij benieuwd wat allemaal mogelijk is? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Stadserf in Schiedam brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Waaronder de 24/7 toegankelijkheid, ideaal dat jij zelf kan bepalen of je ’s avonds langer door gaat en in het weekend nog even terug komt om de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig, een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten en in de middag een verse lunch voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is de locatie van deze beschikbare kantoorunits zeer gunstig, je huurt hier namelijk een kantoorruimte in de binnenstad van Schiedam. Leuke winkels, culturele instellingen en goede restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg en ook het treinstation Schiedam is lopend prima te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Stadserf in Schiedam?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Stadserf in Schiedam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen over de beschikbare kantoorunits? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Schiedam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stadserf 76-106

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen