Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Nijmegen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
Kas
Kas
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Nijmegen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Nijmegen, maar heb je nog niet de ideale locatie kunnen vinden? Bekijk dan ons aanbod aan te huren kantoorruimten, werkplekken en bedrijfsruimten van SKEPP in Nijmegen. We hebben hier goedkope huurprijzen en hoge services. De stad Nijmegen is gelegen in Gelderland en heeft een historisch centrum. Nijmegen is namelijk de oudste stad van Nederland en heeft daarmee een goede reputatie hoog te houden.

Populaire kantoorpanden 

Nijmegen, een historische stad met veel bezienswaardigheden

Nijmegen is een eeuwenoude stad met een historisch centrum, regelmatig worden er nog prachtige archeologische vondsten gedaan. Deze geschiedenis wil de stad Nijmegen graag in leven houden, dit doen ze middels verschillende culturele evenementen en historische programma’s. Natuurlijk buiten de historie om zijn er ook verschillende natuurgebieden in- en rondom Nijmegen te vinden. Waaronder de rivieren de Waal en de Maas. Daarnaast zijn er in het noorden van de stad nog enkele havens te vinden. Gezellig om een keer een dagje te plannen voor een tocht langs de polders en over bezienswaardigheden.

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Nijmegen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in Nijmegen? Wacht dan niet langer en neem contact op met SKEPP. Wij bespreken je volledige zoekvraag, hierdoor ontstaat er een duidelijk kantorenprofiel. Met dit kantorenprofiel zullen wij op zoek gaan naar de geschikte locatie voor jouw organisatie. We zullen met een voorstel komen van 3 tot 5 kantoorpanden die je kunt bezoeken. Zit er een kantoorgebouw tussen die past bij jullie wensen en eisen? Dan wordt er een rondleiding in gepland op een door jou gekozen datum en tijdstip. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Nijmegen.

Wil jij geen kantoorruimte huren in Nijmegen maar in een stad in de omgeving? Dan raden wij je aan om een kijkje tussen ons kantorenaanbod in Arnhem of Den Bosch. Dit zijn omliggende steden waar we naast Nijmegen ook kantoorruimten te huur hebben.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten