Kantoorruimte huren Heerlen, Economiestraat 39

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Economiestraat 39 in Heerlen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 345 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 44 m2
  Huurprijs: € 365 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Economiestraat (De Koumen)

Dit bedrijfspand is gelegen aan de Economiestraat, in de buurt De Koumen. Het betreft een kantoorgebouw uit 1993 met een totale gebruikersoppervlakte van 451 m2. Momenteel zijn al diverse bedrijven gehuisvest in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan technisch ontwerpbureaus, financiële bedrijven en uitzendbureaus. 

Huurprijzen, kantoor Economiestraat, Hoensbroek 

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreffen ruimten van 27 m2, 40 m2 en 46 m2. De kleinste ruimte van 27 m2 huur je voor een maandelijks bedrag van €306,-, terwijl de grootste ruimte van 46 m2 te huur is voor €546,-. Je huurt in dit kantoorpand normaal gesproken voor een huurtermijn van minimaal 1 jaar. Echter, flexibele huurmogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Economiestraat: pantry, parkeerplaatsen en schoonmaak 

In dit kantoorpand, gelegen aan de Economiestraat in Hoensbroek, zijn diverse services en voorzieningen aanwezig. Zo beschikt het kantoorgebouw over een nette pantry waar jij ’s middags je lunch kunt bereiden. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij dit kantoorpand. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Bovendien zitten de kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Dit alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Economiestraat, Hoensbroek

Dit kantoorpand bevindt zich op een uitstekend bereikbare locatie. Met de auto ben je vanaf de A79, A76 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen op treinstation Hoensbroek. Vanaf dit station is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. De omgeving van het kantoorpand is erg rustig, dit maakt dat het een prettige werkomgeving is. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste naar omliggende dorpjes zoals Heerlen. Hier vind je diverse cafés en restaurants. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Economiestraat?

Denk jij dat de ruimte van 27 m2, 40 m2 of 46 m2 perfect is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wie weet huur jij binnenkort een leuke kantoorruimte in dit kantoorpand!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Ideaal dat er ook bedrijfsruimte te huur is bij dit pand, makkelijk voor extra opslag.

S

Prima kantoorpand in Heerlen met voldoende ruimtes.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Economiestraat 39

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen