Super deal

Heerlen, Economiestraat 39

5 (2)
  • Internet

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 225 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Economiestraat (De Koumen)

Dit bedrijfspand is gelegen aan de Economiestraat, in de buurt De Koumen. Het betreft een kantoorgebouw uit 1993 met een totale gebruikersoppervlakte van 451 m2. Momenteel zijn al diverse bedrijven gehuisvest in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan technisch ontwerpbureaus, financiële bedrijven en uitzendbureaus.

Huurprijzen, kantoor Economiestraat, Hoensbroek

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreffen ruimten van 27 m2, 40 m2 en 46 m2. De kleinste ruimte van 27 m2 huur je voor een maandelijks bedrag van €306,-, terwijl de grootste ruimte van 46 m2 te huur is voor €546,-. Je huurt in dit kantoorpand normaal gesproken voor een huurtermijn van minimaal 1 jaar. Echter, flexibele huurmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Economiestraat: pantry, parkeerplaatsen en schoonmaak

In dit kantoorpand, gelegen aan de Economiestraat in Hoensbroek, zijn diverse services en voorzieningen aanwezig. Zo beschikt het kantoorgebouw over een nette pantry waar jij ’s middags je lunch kunt bereiden. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij dit kantoorpand. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Bovendien zitten de kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Dit alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken.

Locatie en bereikbaarheid, Economiestraat, Hoensbroek

Dit kantoorpand bevindt zich op een uitstekend bereikbare locatie. Met de auto ben je vanaf de A79, A76 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen op treinstation Hoensbroek. Vanaf dit station is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. De omgeving van het kantoorpand is erg rustig, dit maakt dat het een prettige werkomgeving is. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste naar omliggende dorpjes zoals Heerlen. Hier vind je diverse cafés en restaurants.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Economiestraat?

Denk jij dat de ruimte van 27 m2, 40 m2 of 46 m2 perfect is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wie weet huur jij binnenkort een leuke kantoorruimte in dit kantoorpand!

2 beoordelingen Economiestraat

Ideaal dat er ook bedrijfsruimte te huur is bij dit pand, makkelijk voor extra opslag.

Prima kantoorpand in Heerlen met voldoende ruimtes.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!