Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Groningen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Groningen?

Een kantoorruimte huren in Groningen kent vele voordelen. Wil je een werkplek of kantoorruimte huren in Groningen? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod kantoorruimte in deze stad. SKEPP biedt jouw bedrijf een uitstekende selectie aan kantoorruimten in Groningen. Ben je op zoek naar een kantoorruimte, werkplek of een grote metrage? SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte in Groningen. 

Populaire kantoorpanden in Groningen

In Groningen zijn de meeste kantoorruimtes gelegen in de buurt van het station, Groningen Zuid en Europapark. Ben je op zoek naar een kantoorruimte op het in het Centrum? Neem dan een kijkje naar het kantoorpand aan de Turfsingel 17. Of vestig je bedrijf vlak aan de snelweg met een kantoorruimte aan de Friesestraatweg 207-221, dit pand is van alle gemakken voorzien. Wil jij je kantoorruimte gelegen op het universiteitscomplex? Dan is het kantoorpand aan het Zernikepark 12 wat voor jouw bedrijf!   

Studentenstad Groningen

Groningen behoort tot de 10 grootste steden van Nederland. De stad telt zo’n 200.000 inwoners. Daarnaast heeft Groningen van Noord Nederland de meeste arbeidsplaatsen en fungeert het in de regio als dé economische motor. De stad kenmerkt zich door het prachtige historische stadscentrum en de diverse leuke horecagelegenheden. Groningen is een echte studentenstad. Niet gek dat de stad daarom beschikt over een uitzonderlijk grote groep jongvolwassenen tussen de 20-25 jaar. Voor veel bedrijven is dit een reden om het kantoor te vestigen in Groningen. 

Je nieuwe kantoor in Groningen bij de snelweg of in de stad?

SKEPP biedt op verschillende plekken in Groningen kantoorruimte te huur aan. Je vindt dus altijd de beste plek voor je bedrijf. Kies je voor een kantoorruimte nabij het Centraal Station, in het centrum, op Europapark of in Groningen Zuid? Dit kan afhankelijk zijn of je met de auto naar je kantoorruimte reist of het openbaar vervoer. Zo kun je kiezen voor een locatie nabij de snelwegen A7 en A28. Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Kijk dan naar een kantoorruimte gelegen bij het centraal station!

Welke bedrijven huren kantoorruimte in Groningen? 

Groningen is van vroeger uit een handelsstad. De stad telt het grootste aantal arbeidsplaatsen in het noorden. De niet-zakelijke dienstverlening zorgt voor de meeste werkgelegenheid in Groningen. Gevolgd door de handel en horeca, waarna de zakelijke dienstverlening en ICT nog volgen. Bekende bedrijven die kantoorruimte huren in Groningen zijn onder andere Hooghoudt, uitgeverij Noordhoff en Theodorus Niemeyer. Ben je toch op zoek naar een uitwijkmogelijkheid? Bekijk ook ons kantooraanbod in Assen!

Vergelijk en kies de beste kantoorruimte in Groningen

In Groningen is op dit moment verschillend aanbod kantoorruimte te vinden. SKEPP helpt je hier graag mee verder. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Vervolgens zullen we een selectie van 3 à 5 kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een kantoorruimte tussen welke bij jouw onderneming past? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Groningen.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten