Amsterdam Zuidas, Claude Debussylaan 2

5 (1)

Kantoorkamers

vanaf € 2.150 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam (Zuidas)

Aan de Claude Debussylaan op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, staat het Vinoly gebouw waarin meerdere grote nationale en internationale bedrijven gehuisvest zijn. Het kantoorgebouw is gebouwd in 2005 en is een waar begrip in Amsterdam. Op deze locatie worden 2 kantoorkamers van verschillende metrages te huur aangeboden. Deze kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en reeds gemeubileerd, hierdoor kan jij snel aan het werk!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw aan de Claude Debussylaan in Amsterdam zijn 2kantoorruimten te huur van 26 en 35 m2. Deze kantoorkamers zijn, voor deze zeer gewilde locatie, scherp geprijsd. Voor het huren van een kantoorruimte van 26 m2 betaal je slechts €2150,-. Voor deze huurprijs heb je een onlangs gerenoveerde kantoorruimte waarbij je gebruik kunt maken van diverse services en voorzieningen zoals catering en vergaderruimten. Ook zit zeer snel WiFi en schoonmaak van de eigen kantoorruimten reeds bij de huurprijs inbegrepen.

Vergaderruimte, klimaatbeheersing en restaurant

Wanneer je besluit een van deze 2 kantoorruimten te huren in Amsterdam aan de Claude Debussylaan, staan diverse services en voorzieningen tot je beschikking . Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een drankje na het werk. Toe aan een andere werkomgeving? In dit pand is tevens een ruimte aanwezig met meerdere werkplekken waar je ook een middag kunt werken, een frisse omgeving voor nieuwe ideeën. Het kantoorpand beschikt over meerdere vergaderruimten die jij als huurder tegen korting kunt gebruiken.

Locatie en bereikbaarheid

De Zuidas is een bruisende omgeving wat naast kantoorpanden ook over vele horeca voorzieningen beschikt. Naast zaken doen is er ook voldoende gelegenheid voor ontspanning en plezier. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is dit kantoorpand op de Zuidas in Amsterdam uitstekend bereikbaar. In minder dan 2 minuten bereik je lopend het treinstation Amsterdam Zuid waar tevens ook meerde bushalten aanwezig zijn. Reis je liever met de auto naar je werk? Vanaf deze locatie rij je binnen een kwartier de snelwegen A10, A9 en de A4 op.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan in Amsterdam?

Spreken deze kantoorruimten op de Claude Debussylaan in Amsterdam ook jou aan? Ben je op zoek naar een representatieve kantoorunit in het zakendistrict van Amsterdam die goed bereikbaar is? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding en ervaar het zelf. Waar wacht je nog op?

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Claude Debussylaan in Amsterdam Zuidas

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Claude Debussylaan in Amsterdam Zuidas.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Claude Debussylaan

Een hip maar tegelijkertijd modern kantoor!

Elke dag kijk ik er weer naar uit naar de heerlijke verse lunch in het restaurant.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!