Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Claude Debussylaan 2

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Claude Debussylaan 2 in Amsterdam Zuidas

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Zuidas!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam (Zuidas)

Aan de Claude Debussylaan op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, staat het Vinoly gebouw waarin meerdere grote nationale en internationale bedrijven gehuisvest zijn. Het kantoorgebouw is gebouwd in 2005 en is een waar begrip in Amsterdam. Op deze locatie worden 2 kantoorkamers van verschillende metrages te huur aangeboden. Deze kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en reeds gemeubileerd, hierdoor kan jij snel aan het werk!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw aan de Claude Debussylaan in Amsterdam zijn 2kantoorruimten te huur van 26 en 35 m2. Deze kantoorkamers zijn, voor deze zeer gewilde locatie, scherp geprijsd. Voor het huren van een kantoorruimte  van 26 m2 betaal je slechts €2150,-. Voor deze huurprijs heb je een onlangs gerenoveerde kantoorruimte waarbij je gebruik kunt maken van diverse services en voorzieningen zoals catering en vergaderruimten. Ook zit zeer snel WiFi en schoonmaak van de eigen kantoorruimten reeds bij de huurprijs inbegrepen. 

Vergaderruimte, klimaatbeheersing en restaurant

Wanneer je besluit een van deze 2 kantoorruimten te huren in Amsterdam aan de Claude Debussylaan, staan diverse services en voorzieningen tot je beschikking . Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een drankje na het werk. Toe aan een andere werkomgeving? In dit pand is tevens een ruimte aanwezig met meerdere werkplekken waar je ook een middag kunt werken, een frisse omgeving voor nieuwe ideeën. Het kantoorpand beschikt over meerdere vergaderruimten die jij als huurder tegen korting kunt gebruiken. 

Locatie en bereikbaarheid

De Zuidas is een bruisende omgeving wat naast kantoorpanden ook over vele horeca voorzieningen beschikt. Naast zaken doen is er ook voldoende gelegenheid voor ontspanning en plezier. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is dit kantoorpand op de Zuidas in Amsterdam uitstekend bereikbaar. In minder dan 2 minuten bereik je lopend het treinstation Amsterdam Zuid waar tevens ook meerde bushalten aanwezig zijn. Reis je liever met de auto naar je werk? Vanaf deze locatie rij je binnen een kwartier de snelwegen A10, A9 en de A4 op. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan in Amsterdam? 

Spreken deze kantoorruimten op de Claude Debussylaan in Amsterdam ook jou aan? Ben je op zoek naar een representatieve kantoorunit in het zakendistrict van Amsterdam die goed bereikbaar is? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding en ervaar het zelf. Waar wacht je nog op? 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Een hip maar tegelijkertijd modern kantoor!

Elke dag kijk ik er weer naar uit naar de heerlijke verse lunch in het restaurant.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Claude Debussylaan 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen