Super deal

Alkmaar, Jan Ligthartstraat 1

5 (4)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 225 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 400 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Jan Ligthartstraat in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruime op een zakelijke locatie in Alkmaar? Dan is dit het pand voor jou. Het pand heeft is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2010 m2. In dit kantoorgebouw kun je zowel werkplekken huren als een vaste kantoorruimte, de keuze is aan jou.

Huurprijzen

Een flexwerkplek huur je al voor €15,- per dagdeel of 10 dagdelen voor €125,-, Bovendien huurt u hier een startersruimte voor €225,- per maand. Een startersplek bevindt zich in een gedeeld kantoor van 20 m2, voorzien van een bureau, een bureaustoel, een kast en internet. Een eigen afgesloten kantoorkamer huurt u vanaf €400,- per maand. Ook is er kantoorruimte op maat beschikbaar.

Vergaderruimte, pantry en parkeerruimte

De services binnen dit kantoorpand, gelegen in het westen van Alkmaar, zijn uitstekend. De bemande receptie zorgt er voor dat de telefoon wordt beantwoord maar ook zorgen ze voor de postverwerking. Bovendien is er ruimte om te vergaderen, maak je gebruik van een pantry en parkeer je de auto op het parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je graag met het openbaar vervoer? De bushalte Jan Ligthartstraat is 1 minuut lopen, hoe ideaal is dit? Mocht je toch met de auto komen zal het een klein kwartiertje zijn wanneer je de afslag A9 neemt. In de nabije omgeving zijn wat gezellige restaurants en cafés gevestigd. Dus mocht je tijdens of na werktijd gezellig wat met je collega’s willen eten, is dat ook geen probleem.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jan Ligthartstraat in Alkmaar?

Ben jij enthousiast geworden over dit zakelijke pand maar toch met warme werkplekken en kantoorruimten? Neem dan contact met een van onze vastgoedconsultants op. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en plannen gratis en vrijblijvend een rondleiding voor je in.

4 beoordelingen Jan Ligthartstraat

Prachtig pand!

Ziet er netjes en modern uit van binnen. Zeer representatief.

Prettige werkruimten in dit kantoor. ZEer goed bereikbaar ook.

Fijne kantoorruimten beschikbaar in top kantoorpand!

Zeer tevreden over de services binnen dit pand, super

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!