Kantoorruimte huren Zwolle, Rijnlaan 25a

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zwolle, Wkc De Dobbe 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Zwolle 43 min. lopen (3,3 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (1 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijnlaan 25a in Zwolle

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle!

Deze bedrijven maken gebruik van SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijnlaan in Zwolle

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Zwolle? Maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden voor jouw onderneming? Stop dan met zoeken! Aan de Rijnlaan zijn op dit moment meerdere kantoren beschikbaar voor de verhuren. Het is op een goed bereikbare locatie en de voorwaarden zijn erg flexibel. Benieuwd hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoren beschikbaar met een totale oppervlakte van 30 m2. De kantoorruimten zijn gemeubileerd te huren, ideaal wanneer je geen zin hebt om je bezig te houden met het interieur van je werkplek of je wilt gewoon snel je kantoorruimte kunnen betreden. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €450,-. Deze maandprijs is inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan soepel huurcontract.  

24/7 toegankelijkheid, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rijnlaan in Zwolle, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo kun je zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van je werkplek. Het kan bijvoorbeeld voor komen dat je na werktijd nog langer door wilt of in het weekend terug wilt komen om de laatste werkzaamheden af te ronden. Door de 24/7 toegankelijkheid wordt dit mogelijk gemaakt. Daarnaast is er een pantry aanwezig in het kantoorgebouw, een fijne plek waar je een kopje koffie kunt zetten en een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Deze kan makkelijk en snel op eigen terrein geparkeerd worden. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is erg gunstig gelegen in Zwolle. Het ligt namelijk aan de A28 en ook de op- en afritten van de A50 en A32 liggen op een korte rijafstand van een paar minuten. Reis jij of een collega liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van 3 minuten bereik je dichtstbijzijnde bushalte. Ook zijn er in de buurt verschillende supermarkten aanwezig, handig om een keer een lunch te halen of na werktijd de boodschappen vast te doen!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnlaan in Zwolle?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rijnlaan in Zwolle? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Help je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen over de beschikbare kantoorruimten? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Zwolle.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Prima locatie in Zwolle!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijnlaan 25a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen