Super deal

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Aagje Dekenstraat 51-55

Kantoorruimte huren aan de Aagje Dekenstraat in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Vlakbij de snelweg A28, daar ligt dit representatieve kantoorpand aan de Aagje Dekenstraat in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik). Het betreft een kantoorgebouw uit 1969 dat beschikt over een totale gebruikersoppervlakte van 1943 m2. Het kantoorpand biedt onder meer huisvesting aan diverse accountantskantoren en adviesbureaus. Een zakelijke locatie waar ook jij je onderneming kunt vestigen.

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog 2 grote kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar, een ruimte van 78 m2 en een ruimte van 224 m2. De ruimten zijn te huur voor €110,- per m2 per jaar. In principe huur je in dit kantoorpand kantoorruimte vanaf 1 jaar. Toch liever voor een korter termijn kantoorruimte huren? Vraag dan naar de mogelijkheden!

24/7 toegang en vergaderruimte

Wanneer je besluit om de ruimte van 78 m2 of 224 m2 te huren aan de Aagje Dekenstraat in Zwolle, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Jij hebt als huurder altijd 24/7 toegang en kunt gebruik maken van de vergaderruimte. Ideaal als jij voor meerdere mensen een presentatie moet houden bijvoorbeeld. De kantoorruimten kenmerken zich door de vele raampartijen waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand dat gelegen is in de buurt Wipstrik-Noord wordt omringd door diverse restaurants en koffiebarretjes. Voor een etentje met collega’s kun je erg goed terecht bij Tapas Margarita, hier kun je namelijk genieten van de Spaanse keuken! De bereikbaarheid van dit kantoorpand in Zwolle is prima. Met de auto ben je vanaf de A28 en A50 in een mum van tijd op kantoor. Reis je met de trein? Vanaf treinstation Zwolle is het slechts 2,6 kilometer naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Aagje Dekenstraat in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)?

Zou jij graag een ruimte willen huren in dit kantoorpand? Kom dan snel een keertje langs en kijk welke ruimte het meest geschikt is. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

Kantoorruimte huren zwolle, Aagje Dekenstraat 51-55 Aagje Dekenstraat 51-55 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

1 beoordelingen Aagje Dekenstraat

Zakelijk met een warme uitstraling..... wij genieten hier wel!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!