Kantoorruimte huren Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter Stolteweg 42

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zwolle, Isala ziekenhuis 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Zwolle 37 min. lopen (2,9 km)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Dokter Stolteweg 42

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dokter Stolteweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Houd jij van voetbal en ben je ook nog eens fan van eredivisieclub PEC Zwolle? Dan zal de locatie van dit moderne kantoorgebouw je zeker aanspreken. Wanneer je besluit om hier een kantoorruimte te huren, dan mag jij je namelijk buurman van de Zwolse eredivisionist noemen. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1988 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 2350 m2. Momenteel zijn al diverse mensen werkzaam in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan medisch specialisten, adviseurs en marktonderzoekers.

Huurprijzen

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk, huur je kantoorruimte tegen een relatief lage huurprijs. De huurprijs van de beschikbare kantoorruimten bedraagt €110,- per m2 per jaar. Een huurtermijn van 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijkst.

Loungeruimte, pantry en een lift

Wanneer jij besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maak je direct gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een loungeruimte aanwezig waar jij even heerlijk tot rust kunt komen. Verder beschikt het kantoorgebouw over een pantry en een lift. En ontbreekt het je aan tijd om jouw nieuwe kantoorruimte in te richten? Geen enkel probleem. Het is namelijk mogelijk om een kantoorruimte te huren die voorzien is van meubilair.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij treinstation Zwolle. Dit station ligt op een afstand van 2,9 kilometer. Vanaf hier kun je de bus pakken richting bushalte Isala ziekenhuis. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten van het kantoorpand. Als je met de auto naar kantoor komt, is het kantoorpand het snelst bereikbaar vanaf de A28. Bij het kantoorpand is voldoende parkeergelegenheid dus daar hoef jij je in ieder geval geen zorgen over te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter Stolteweg in Zwolle?

Ben jij ook zo enthousiast over deze werklocatie aan de Dokter Stolteweg in Zwolle? Kom snel eens langs om te kijken welke ruimte het beste past bij jouw onderneming. Hiervoor plan je gemakkelijk een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dokter Stolteweg 42 in Zwolle Oosterenk-Wipstrik

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Snelle internetverbinding :-)

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dokter Stolteweg 42

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner