Kantoorruimte huren Zwolle, Rijnlaan 25

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Belruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijnlaan 25 in Zwolle

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijnlaan in Zwolle

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Zwolle? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Rijnlaan. Je huurt hier namelijk een kantoorruimte in de directe omgeving van woningen, kantoorgebouwen en het winkelcentrum AA-landen. Het kantoorpand is gebouwd in 1980 en heeft op dit moment meerdere kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Wil jij weten of er een geschikte kantoorkamer bij zit voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw huur je full-service kantoorunits. De kantoorruimten worden desgewenst gemeubileerd opgeleverd met een comfortabel bureau, bureaustoel en opbergkast, geschikt voor het aantal personen dat jij nodig hebt. Op dit moment zijn er meerdere 2 tot 4 persoonskantoren en één 5 tot 8 persoonskantoor beschikbaar voor de verhuur. Voor een kantoorunit van 2-4 personen betaal je een maandelijks bedrag van €349,-. De verhuurder doet startende ondernemers het aanbod om de eerste 3 maanden te huren voor 299 euro per maand bij het afsluiten van een halfjaarcontract of de eerste maand voor 299 euro per maand bij het afsluiten van een kwartaalcontract.  Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je kantoorruimte huurt aan de Rijnlaan 25 in Zwolle huur je een kantoorruimte met een full-service pakket. Dat houdt onder meer in dat bovengenoemde prijzen inclusief servicekosten zijn. Je kunt dus ook gebruik maken van alle services in en rondom het kantoorgebouw, waaronder de 24/7 toegankelijkheid, de gemeenschappelijke vergaderzaal en het Wifi. Ideaal wanneer je buiten werktijd de laatste werkzaamheden wilt afronden, bijvoorbeeld in het weekend. Daarnaast is er op eigen terrein een grote parkeerplaats aanwezig waar jij en je collega’s dagelijks makkelijk voor de deur kunnen parkeren en aan de overzijde is het parkeerterrein van het winkelcentrum met wel 480 (gratis!) plaatsen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een gunstige locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende rijkswegen zoals de A28 en het centrum van Zwolle liggen op korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden op een korte loopafstand van 3 minuten vanaf het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnlaan in Zwolle?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rijnlaan in Zwolle? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte die past bij jouw onderneming aan de Rijnlaan in Zwolle.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijnlaan 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen