Kantoorruimte huren Zwolle, Dokter Stolteweg 1-7

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zwolle, Isala ziekenhuis 1 min. lopen (87 m)
  • Treinstation Zwolle 36 min. lopen (2,8 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dokter Stolteweg 1-7 in Zwolle

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dokter Stolteweg in Zwolle

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Dokter Stolteweg in Zwolle? Dan is dit wellicht het kantoorpand wat je zoekt. In het kantoorgebouw hangt een gemoedelijke en rustige sfeer. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel een kantoorruimte als flex werkplek te huren. Buiten een goede bereikbaarheid om zijn er ook vele services en faciliteiten aanwezig waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er razend snel internet, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorunits beschikbaar. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorkamer vanaf 35 m2 te huren, voor een maandelijks bedrag van €320,- zit je met jouw onderneming op een mooie locatie in Zwolle. Toch opzoek naar een grotere kantoorruimte? Verschillende oppervlakten zoals 220 m2 voor €2016,- in de maand en 440 m2 voor €4033,- in de maand zijn op dit moment ook nog beschikbaar. Een korte proefperiode? Je kunt hier een aantal dagen gratis huren om te kijken of deze werkplek aansluit bij wat jij zoekt.

Een pantry, vergaderruimten en een parkeerplaats

In het kantoorpand aan de Dokter Stolteweg in Zwolle is op elke etage een pantry, erg handig voor een lekkere kop koffie/thee en het voorbereiden van je lunch in de middagpauze. Naast het gemak van de aanwezige liftinstallatie, kun je ook doormiddel van een reserveringssysteem gebruik maken van de vergaderruimten. Een groot voordeel zijn de aanwezige parkeerplaatsen, voor een laag bedrag in de maand kun jij hier dagelijks gebruik van maken. Ontvang je regelmatig gasten? Zij parkeren hier gratis. Het pand is 24/7 toegankelijk met een pasje, een erg handig en veilig systeem.

Locatie en bereikbaarheid

Op slechts een paar minuten afstand van het PEC Zwolle stadion is het kantoorgebouw in een mooie wijk gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Er is een bushalte op 1 minuut loopafstand verwijderd en ook met de auto zit je vanaf je werkplek binnen enkele minuten op verschillende snelwegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter Stolteweg in Zwolle?

Ben jij enthousiast en zie je het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dokter Stolteweg in Zwolle? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. We helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Zoek je gezelligheid op de werkplek?

Dat ervaar je hier! De gemoedelijkheid onderling is echt super en erg gezellig

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dokter Stolteweg 1-7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen