Super deal

Woerden, Zaagmolenlaan 4

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 294 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Zaagmolenlaan (Woerden-Oost)

Dit kantoorpand aan de Zaagmolenlaan in Woerden is gebouwd in 1984 en heeft een gebruiksoppervlakte van 3841 m2. Het kantoorpand ligt op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg en heeft verschillende kantoorruimten beschikbaar. In dit kantoorpand vind je een breed scala aan huurders, waaronder een uitzendbureau, laboratorium onderzoeksbureau en een schoonheidssalon.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn sinds kort diverse kantoorruimten te huur. Door de systeemwanden zijn aaneengesloten kantoren naar wens in te delen. De beschikbare kantoorruimten variëren van 42 m2 tot 78 m2. Je huurt bijvoorbeeld een kantoorruimte van 42 m2 voor €355,- per maand en een kantoorruimte van 58 m2 voor €470,- per maand.

24/7 toegang, parkeerterrein en intercominstallatie

Dit kantoorpand beschikt over meerdere faciliteiten en extra’s. Zo beschikt het kantoorpand over een eigen parkeerterrein, maar kan je ook gratis parkeren in de directe omgeving. Je hebt als huurder 24/7 toegang en door de intercominstallatie weet je altijd tijdig of jouw gasten zijn gearriveerd. Ook heeft het kantoorpand meerdere pantry’s en toiletgroepen op iedere locatie en zijn er verschillende vergaderruimten aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

Als jij een kantoorruimte huurt aan de Zaagmolenlaan in Woerden weet je zeker dat je toekomstige werklocatie goed te bereiken is. Zo is de dichtstbijzijnde bushalte slecht 1 minuut lopen, maar het treinstation is ook slechts 10 minuten lopen. Daarnaast is de A12 met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Ook als je veel onderweg bent is dit kantoorpand zeker een optie!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zaagmolenlaan?

Zie jij jezelf al werken in dit kantoorpand aan de Zaagmolenlaan in Woerden en wil je graag een afspraak maken voor een rondleiding? Wacht niet te lang en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

1 beoordelingen Zaagmolenlaan

Gaaf interieur, grote algemene ruimten en een pantry die voorzien is van alle gemakken. Koffie van versgemalen bonen, hier knap je echt van op in de ochtend!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!