Kantoorruimte huren Woerden, Zaagmolenlaan 12

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Postadres
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zaagmolenlaan 12 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar tegenover het ziekenhuis in Woerden aan de Zaagmolenlaan

Op zoek naar goedkope kantoorruimte in Woerden? Dat kan in het kantoorgebouw aan de Zaagmolenlaan is gelegen op het kantoren– en bedrijventerrein Middelland in Woerden.

Actuele beschikbaarheid van kantoorruimte aan de Zaagmolenlaan

Op deze locatie, onderdeel van het Middelland, is kantoorruimte beschikbaar vanaf 231 m2. SKEPP biedt de beschikbare kantoorruimte te huur aan. U huurt hier voordelig tegen een vaste lage huurprijs van slechts €80,- per m2 per jaar! De totale beschikbare vloeroppervlakte is 1.309 m2, verdeeld over een begane grond en drie verdiepingen.

Huurvoorwaarden en huurtermijn op deze locatie in Woerden

De huurtermijn is tenminste vijf jaar met aansluitende perioden van telkens vijf jaar. Een kortere termijn huren op deze locatie? Vraag SKEPP naar de mogelijkheden en neem contact met ons op! De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Dat geldt voor zowel eigen- als openbaar vervoer.

Bekijk gratis en vrijblijvend deze kantoorruimte in Woerden

Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Woerden? Bel SKEPP direct en plan tevens alvast uw eigen gratis en altijd vrijblijvende rondleiding in om een goede indruk te krijgen van het pand!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zaagmolenlaan 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen