Kantoorruimte huren Woerden, Westdam 3H-3J

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westdam 3H-3J in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in monumentaal kantoorgebouw aan de Westdam te Woerden

Op zoek naar kantoorruimte met karakter? In Woerden is historische kantoorruimte te huur in dit kantoorpand aan de Westdam in Woerden. Het kantoorgebouw was ooit het stadhuis van Woerden. Het pand voldoet aan de moderne eisen.

Huurovereenkomst en huurvoorwaarden

U huurt een kantoorruimte op maat van 178 m2 op deze locatie, dit is inclusief het aandeel in de algemene en gezamenlijke ruimten. Het kantoorpand bestaat uit drie bouwlagen en een parkeerkelder. Een huurovereenkomst gaat u aan voor de periode van drie jaar, met aansluitende perioden. Wilt u toch korter huren? Neem dan contact op met SKEPP en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

De huurprijs van deze kantoorruimte in Woerden

De huurprijs is vastgesteld op €145,- per m2 per jaar, hoewel een huurprijs altijd onderhandelbaar is! Het kantoorgebouw bevindt zich in het centrum van Woerden en is uitstekend toegankelijk.

Kiest u voor dit kantoorpand in Woerden? Plan tenminste een rondleiding!

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat met karakter? Informeer direct naar de huurvoorwaarden bij SKEPP en/of plan nu alvast uw eigen rondleiding door dit kantoor!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Dit kantoorpand heeft echt een representatieve uitstraling, elke dag glunder ik weer wanneer ik klanten op deze locatie mag ontvangen.

Het heeft voor mij echt een WAUW effect !

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westdam 3H-3J

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen