Woerden, Westdam 3H-3J

4 (1)

Kantoorruimte huren in monumentaal kantoorgebouw aan de Westdam te Woerden

Op zoek naar kantoorruimte met karakter? In Woerden is historische kantoorruimte te huur in dit kantoorpand aan de Westdam in Woerden. Het kantoorgebouw was ooit het stadhuis van Woerden. Het pand voldoet aan de moderne eisen.

Huurovereenkomst en huurvoorwaarden

U huurt een kantoorruimte op maat van 178 m2 op deze locatie, dit is inclusief het aandeel in de algemene en gezamenlijke ruimten. Het kantoorpand bestaat uit drie bouwlagen en een parkeerkelder. Een huurovereenkomst gaat u aan voor de periode van drie jaar, met aansluitende perioden. Wilt u toch korter huren? Neem dan contact op met SKEPP en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

De huurprijs van deze kantoorruimte in Woerden

De huurprijs is vastgesteld op €145,- per m2 per jaar, hoewel een huurprijs altijd onderhandelbaar is! Het kantoorgebouw bevindt zich in het centrum van Woerden en is uitstekend toegankelijk.

Kiest u voor dit kantoorpand in Woerden? Plan tenminste een rondleiding!

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat met karakter? Informeer direct naar de huurvoorwaarden bij SKEPP en/of plan nu alvast uw eigen rondleiding door dit kantoor!

1 beoordelingen Westdam

Dit kantoorpand heeft echt een representatieve uitstraling, elke dag glunder ik weer wanneer ik klanten op deze locatie mag ontvangen. Het heeft voor mij echt een WAUW effect !

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!