Woerden, Westdam 3A-3B

5 (3)

Kantoorruimte huren met zicht op de haven van Woerden

Kantoorruimte vinden in Woerden? Dat kan, want aan de Westdam in Woerden is kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. (Ingerichte) kantoorruimtes en kantoorruimten op maat zijn beschikbaar vanaf 100 m2. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 15 m2.

De huurprijs van kantoorruimte aan de Westdam in Woerden

Een kantoorunit huurt u vanaf €425,- per maand, terwijl u een kantoorruimte op maat huurt vanaf €135,- per m2 per jaar. De totale verhuurbare vloeroppervlakte is 668 m2. Het kantoorgebouw in het centrum van Woerden heeft vier bouwlagen en een parkeerkelder. De huurtermijn is tenminste 2,5 jaar met aansluitende periodes. Kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

Plan een rondleiding bij SKEPP en ervaar deze locatie in Woerden

Qua bereikbaarheid heeft het pand een gunstige ligging in Woerden, met de snelweg A12 vlakbij. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit / kantoorkamer of kantoorruimte op maat, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Plan ondertussen alvast uw eigen rondleiding op een moment dat het u uitkomt!

3 beoordelingen Westdam

Een mooie sfeervolle locatie in Woerden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is zeker een reële optie voor mijn bedrijf!

Oogt als een klein historisch centrum, grappige locatie voor een kantoorgebouw

Woerden, erg goede plaats voor het vestigen van een bedrijf.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!