Kantoorruimte huren Woerden, Trasmolenlaan 2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Trasmolenlaan 2 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoorruimte van 105 m2 huren aan de Trasmolenlaan in Woerden voor maar €700,-

Op zoek naar kantoorruimte in Woerden? Dat komt goed uit want aan de Trasmolenlaan in Woerden biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Dit kantoorpand is gelegen op industrieterrein Honthorst met in de omgeving vele toonaangevende organisaties.

Beschikbare kantoorruimte voor verhuur + huurprijzen

Op de begane grond kunt u per direct 105 m2 kantoorruimte huren. De huurprijs bedraagt slechts €700,- per maand voor 105 m2. Dit komt neer op slechts €80,- per m2 per jaar. Het is ook mogelijk om een groter metrage te huren. Het pand telt twee bouwlagen en is in de jaren '90 gerealiseerd. De termijn is in overleg flexibel. Langdurig kantoorruimte huren op deze locatie in Woerden? Dan profiteert u van een vaste lage huurprijs.

Zelf kijken bij dit kantoor in Woerden? Plan een vrijblijvende rondleiding in bij SKEPP

Door de nabijheid van snelweg A12 (Den Haag – Arnhem) en het NS station van Woerden is de locatie uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat, zoek dan niet verder en plan nu alvast bij SKEPP uw eigen gratis rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Simpel, maar wel praktisch.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Trasmolenlaan 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen