Kantoorruimte huren Woerden, Lindenhof 7

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lindenhof 7 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de rand van dit hippe bedrijventerrein in Woerden?

Aan de Lindenhof in Woerden wordt kantoorruimte aangeboden door SKEPP. De verhuurder biedt een kantoorruimte op maat van 130 m2 te huur aan.

De huurprijs van kantoorruimte aan de Lindenhof in Woerden

Momenteel is hier een kantoorruimte op maat te huur van 130 m2 voor maar €995,- per maand! Dit komt neer op slechts €90,- per m2 per jaar. De beschikbaarheid van kantoorkamers is wisselend, u kunt hierover het beste contact op nemen met SKEPP.

Informatie over dit kantoorpand aan de Lindenhof

De totale vloeroppervlakte van het pand is circa 1.775 m2 en dat is verdeeld over vier verdiepingen. In overleg is er een flexibele huurperiode mogelijk. Wanneer u tenminste 1 jaar huurt profiteert u van een betere huurprijs! Dit te huren kantoorpand in Woerden heeft de beschikking over goede voorzieningen en de bereikbaarheid van het pand is uitstekend.

SKEPP biedt diverse kantoorruimten te huur aan, informeer vrijblijvend!

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoor op maat in Woerden, zoek dan niet verder en plan nu direct uw eigen rondleiding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met SKEPP en maak gebruik van onze marktkennis!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Q

Groot kantoorpand, balen dat er geen losse werkplekken te huur zijn.

I

Vind het niet echt een top kantoorlocatie maar verder zien alle ruimtes er wel netjes en verzorgd uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lindenhof 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen