Kantoorruimte huren Woerden, de Bleek 13

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Woerden, Stadhuis 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Woerden 13 min. lopen (1,0 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan de Bleek 13 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bleek (Oost)

Lekker flexwerken? Of liever een eigen kantoorkamer? Alleen een vergaderruimte nodig? Op al deze vragen vind je antwoord in dit representatieve kantoorpand in Woerden. Je werkt hier op een zeer centrale plek in Nederland, in een kantoorgebouw dat is gebouwd in 1989. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand is 2823 m2. 

Huurprijzen, kantoor de Bleek, Woerden

Werkplekken en kantoorruimten zijn in dit kantoorpand te huur tegen zeer gunstige huurprijzen. De huurprijzen zijn echter afhankelijk van het huurtermijn. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

De Bleek: vergaderruimten en schoonmaakdiensten

Moet je veel overleggen of zoek je een gunstige plek voor congressen? Dan zit je hier aan het juiste adres. Het kantoorpand beschikt over diverse vergaderruimten, waaronder de vergaderzaal ‘Touw’. De achterwand van deze vergaderruimte is ingericht met historisch touw. Dit zorgt voor een erg prettige uitstraling. En zo zijn er nog meerdere vergaderruimten met een eigen identiteit. Naast het gemak van de vergaderzalen worden in dit kantoorpand de algemene ruimten altijd netjes en regelmatig voor je schoongemaakt. Wel zo prettig toch?  

Locatie en bereikbaarheid, de Bleek, Woerden

De dichtstbijzijnde bushalte van dit kantoorpand is Stadhuis. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Reis je liever met de auto? Dan ben je vanaf de A12 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. In de nabije omgeving van het kantoorpand vind je diverse gezellige cafés en restaurants waaronder Bocafé Lunchroom. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bleek?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Bleek in Woerden? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een rondleiding in te plannen. Dit is gratis! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Een kantoor met een sociaal hart en de mogelijkheid voor besloten vergaderingen, congressen en kantoorkamers.

Daarnaast zijn alle facilitaire diensten goed verzorgd!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan de Bleek 13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen