Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 99

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 165 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 700 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Papendorpseweg in Utrecht (Papendorp)

Op zoek naar kantoorruimte op een aantrekkelijke locatie aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp? Stop dan met zoeken. In dit moderne kantoorpand, dat gebouwd is in 2002, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het betreft een energiezuinig kantoorpand (energielabel A). Accountantskantoren en adviesbureaus zijn zomaar twee voorbeelden van bedrijven die al kantoorruimte huren in dit prachtige kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur variërend van 17 m2 tot 50 m2. Een ruimte van 17 m2 is al te huur vanaf €550,- per maand. Leuke huurprijzen, voor deze toplocatie aan de Papendorpseweg in Utrecht. Heb je liever een werkplek in plaats van een afgesloten kantoorruimte? Kies dan voor een werkplek in de co-working space. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van een eigen vaste werkplek. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,-.

Een pantry, vergaderruimte en 24/7 toegang

Als jij de nieuwe huurder wordt van een van deze kantoorruimtes aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp geniet je direct van de aanwezige voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig en beschikt het pand over diverse vergaderruimten. Ook heb jij als huurder altijd 24/7 toegang. De algemene ruimten worden daarnaast altijd voor je schoongemaakt. De verhuurder maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Zo kun jij je volledig richten op je eigen werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand staat in de buurt Bedrijvengebied Papendorp en is perfect te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de drie rijkswegen (A12, A2 en A27) ben jij binnen 10 minuten op kantoor. Bushalte Ortelliuslaan bevindt zich op een loopafstand van 5 minuten. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste de bus pakken richting het centrum van Utrecht. Hier heb je een ruime keuze uit diverse toprestaurants en koffietentjes!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Papendorpsweg in Utrecht Papendorp?

Huur jij binnenkort een van de beschikbare kantoorruimten aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp? Plan dan snel een rondleiding in, dit is namelijk een populaire werklocatie. SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. En wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Papendorpseweg.

5 beoordelingen Papendorpseweg

Direct naast de snelweg gelegen in de directe omgeving van meerdere kantoorpanden. Veel flexibele huurmogelijkheden.

DIt kantoorpand kent veel verschillende stijlen, erg leuk ingericht.

Door de vele raampartijen en grote ruimtes heerst er een fijne open sfeer in dit pand.

Leuke werkplekken te huur in de algemene ruimtes.

Prima als je niet per se een afgesloten kamer nodig hebt.

Voldoende ruimte - niet van die krappe kantoorkamers gelukkig.

Mooie en prettige kantoren.

Papendorp is ook een top locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!