Kantoorruimte huren Utrecht Papendorp, Molensteyn 2

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Molensteyn 2 in Utrecht Papendorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 297 m2
  Huurprijs: € 2.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 356 m2
  Huurprijs: € 2.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Molensteyn in Utrecht

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Molensteyn in Utrecht? De kantoorruimtes bevinden zich op het drukke bedrijventerrein Oudenrijn in stadsdeel Utrecht Papendorp. Een uitstekende locatie om jouw bedrijf te vestigen. De goede bereikbaarheid is ook een pluspunt van dit kantoorgebouw. Verschillende bedrijven hebben zich hier al gevestigd, zoals verschillende distributiebedrijven. Wordt jij de volgende die zich hier gaat vestigen? 

Huurprijzen

Op deze toplocatie is een ruime kantoorruimte te huur. De kantoorruimte is 653 m2. De kosten van deze kantoorruimte bedragen € 3125,- per maand. Deze kosten zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk of deze kantoorruimte bij jou past en plan een gratis rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

Bij deze schitterende kantoorruimte aan de Molensteyn in Utrecht zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd bereiden is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. Ga je graag met de auto naar kantoor? Ook dit is geen enkel probleem. Parkeerplekken zijn aanwezig bij dit kantoorgebouw. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Molensteyn 2 in Utrecht Papendorp!  

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de Molensteyn in Utrecht Papendorp erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. Wat betreft het openbaar vervoer heb je de optie tussen bus 24 en 28. Deze lijnen gaan 4 keer per uur naar Utrecht Centraal Station. Ga je liever met de auto naar kantoor? Op steenworp afstand vind je het knooppunt Oudenrijn. Hier kruisen de rijkswegen A12 en A2 elkaar. Dus ook als je met de auto gaat niks te klagen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Molensteyn in Utrecht? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Molensteyn in Utrecht te huren?  En jouw bedrijf te vestigen in het leuke stadsdeel Utrecht Papendorp? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

De 24/7 bereikbaarheid is enorm handig, zo kan je zelf jouw eigen starttijd beslissen.

Ook het personeel vindt dat fijn. Als je een drukke dag hebt, ben je niet gelimiteerd aan de sluitingstijd van het pand. Verder is het gewoon fijn huren, en dat komt vooral door het pand zelf.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Molensteyn 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen