Papendorpseweg 99

Kantoorruimte huren aan de Papendorpseweg (Leidsche Rijn)

Op zoek naar kantoorruimte op een aantrekkelijke locatie in Utrecht? Stop dan met zoeken. In dit moderne kantoorpand, dat gebouwd is in 2002, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het betreft een energiezuinig kantoorpand (energielabel A). Accountantskantoren en adviesbureaus zijn zomaar twee voorbeelden van bedrijven die al kantoorruimte huren in dit prachtige kantoorpand. 

Huurprijzen, Papendorpseweg, Utrecht 

Kantoorruimte van 20 m2 en 30 m2 zijn in dit pand te huur tegen gunstige huurprijzen. Een ruimte van 20 m2 huur je namelijk al voor slechts €500,- per maand. De grotere ruimte van 30 m2 is te huur voor maar €750,-. Leuke huurprijzen, voor deze toplocatie aan de Papendorpseweg in Utrecht. 

Papendorpseweg: een pantry, vergaderruimte en 24/7 toegang

Als jij de nieuwe huurder wordt van een van deze kantoorruimtes geniet je direct van de aanwezige voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig en beschikt het pand over diverse vergaderruimten. Ook heb jij als huurder altijd 24/7 toegang. De algemene ruimten worden daarnaast altijd voor je schoongemaakt. De verhuurder maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Zo kun jij je volledig richten op je eigen werkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid, Papendorpseweg, Utrecht 

Het kantoorpand staat in de buurt Bedrijvengebied Papendorp en is perfect te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de drie rijkswegen (A12, A2 en A27) ben jij binnen 10 minuten op kantoor. Bushalte Ortelliuslaan bevindt zich op een loopafstand van 5 minuten. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste de bus pakken richting het centrum van Utrecht. Hier heb je een ruime keuze uit diverse toprestaurants en koffietentjes! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Papendorpsweg?

Huur jij binnenkort een van de beschikbare kantoorruimten in dit kantoorgebouw? Plan dan snel een rondleiding in, dit is namelijk een populaire werklocatie. Deze rondleiding kost niets en is geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte vanaf €500,- te huur in Utrecht Papendorpseweg 99 Utrecht Leidsche Rijn Toplocatie!

4 beoordelingen Papendorpseweg

Direct naast de snelweg gelegen in de directe omgeving van meerdere kantoorpanden. Veel flexibele huurmogelijkheden.

DIt kantoorpand kent veel verschillende stijlen, erg leuk ingericht.

Door de vele raampartijen en grote ruimtes heerst er een fijne open sfeer in dit pand.

Leuke werkplekken te huur in de algemene ruimtes.

Prima als je niet per se een afgesloten kamer nodig hebt.

Voldoende ruimte - niet van die krappe kantoorkamers gelukkig.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!