Kantoorruimte huren Tilburg, Voltstraat 18

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Voltstraat 18 in Tilburg

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tilburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Voltstraat (Oud-Zuid)

Aan de Voltstraat in Tilburg huur je kantoorruimte in een kantoorpand uit 1909. Dit kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 1225 m2 en is gelegen in de buurt Broekhoeven. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, word jij de volgende? 

Huurprijzen, kantoor Voltstraat, Tilburg

In dit kantoorpand huur je kantoorruimte voor zowel de lange als de korte termijn. Bij een langere huurtermijn profiteer je echter van een vaste lage huurprijs. De huurprijs van kantoorruimte in dit kantoorgebouw ligt op een zeer laag niveau, namelijk €70,- per m2 per jaar. Niet gek dat alle ruimten momenteel verhuurd zijn. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke kantoorruimte vrij, houd de pagina daarom goed in de gaten. 

Voltstraat: airco, kantine en parkeerruimte 

De kantoorruimten zijn gelegen op de eerste verdieping van dit kantoorpand. Op de begane grond zijn twee winkels gevestigd. De eerste verdieping heeft beschikking over een eigen representatieve entree. De kantoorruimten zijn volledig gemoderniseerd en er zijn voldoende vergadermogelijkheden in dit kantoorpand. Verder is er een kantine aanwezig en is het kantoorgebouw voorzien van airconditioning. Bovendien is er gratis parkeerruimte, wel zo prettig als je met de auto naar kantoor reist! 

Locatie en bereikbaarheid, Voltstraat, Tilburg

Dit kantoorpand aan de Voltstraat in Tilburg is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde snelweg is de A65, deze bereik je binnen slechts enkele minuten. Daarnaast ligt treinstation Tilburg op een afstand van 1,5 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Voltstraat. Je raadt het al, deze bushalte ligt direct voor de deur van het kantoorpand. Door deze goede bereikbaarheid is het ontvangen van zakenpartners op locatie geen enkel probleem! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Voltstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand aan de Voltstraat? Houd de pagina dan goed in de gaten en plan zodra het kan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

mooie prijs voor een mooie plek

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Voltstraat 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen