Kantoorruimte huren Tilburg, Ringbaan Oost 102

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ringbaan Oost 102 in Tilburg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tilburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ringbaan-Oost (Oud-Noord)

Dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Ringbaan-Oost in de buurt Industriestrook Lovense-Kanaaldijk. Dit kantoorpand kent een totale gebruikersoppervlakte van 7095 m2 en is gebouwd in het jaar 1980. Het kantoorgebouw staat in een gezellige omgeving met Café Den Hoefakker en Robert’s Cuisine op loopafstand. 

Huurprijzen, kantoor Ringbaan-Oost, Tilburg 

In dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost zijn diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Zo huur je al een ruimte van 38 m2 voor €470,- per maand. Is jouw onderneming de laatste jaren flink gegroeid en heb je behoefte aan de ruimte van 250 m2? Deze is al te huur voor maar €2050,- per maand. Kantoorruimte huur je in dit pand al vanaf 1 jaar. 

Ringbaan-Oost: catering en telefoonbeantwoording 

In dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost kun je gebruik maken van talloze voorzieningen en services. Zo kun je in dit pand catering laten verzorgen en er is een mogelijkheid om telefonieservice af te nemen. Daarnaast is het mogelijk om in dit 4 bouwlagen tellende kantoorpand vergaderruimte te huren. Ideaal als je een keer in stilte wilt overleggen.  

Locatie en bereikbaarheid, Ringbaan-Oost, Tilburg

Dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost kenmerkt zich onder andere door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Tilburg ligt namelijk op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Met de auto is het kantoorpand ook zeer goed bereikbaar. Vanaf zowel de A58 als de A65 en A59 ben je in een mum van tijd op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ringbaan-Oost?

Word jij binnenkort de nieuwe huurder van een van de kantoorruimten? Kom voor die tijd gezellig eens langs! Plan hiervoor gratis een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Erg prettig om je af en toe af te kunnen zonderen van je collega's en te werken in de algemene ruimten.

E

Een relaxte sfeer

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ringbaan Oost 102

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen