VERHUURD

Tilburg, Ringbaan Oost 102

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Tilburg!

Kantoorruimte huren aan de Ringbaan-Oost (Oud-Noord)

Dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Ringbaan-Oost in de buurt Industriestrook Lovense-Kanaaldijk. Dit kantoorpand kent een totale gebruikersoppervlakte van 7095 m2 en is gebouwd in het jaar 1980. Het kantoorgebouw staat in een gezellige omgeving met Café Den Hoefakker en Robert’s Cuisine op loopafstand.

Huurprijzen, kantoor Ringbaan-Oost, Tilburg

In dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost zijn diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Zo huur je al een ruimte van 38 m2 voor €470,- per maand. Is jouw onderneming de laatste jaren flink gegroeid en heb je behoefte aan de ruimte van 250 m2? Deze is al te huur voor maar €2050,- per maand. Kantoorruimte huur je in dit pand al vanaf 1 jaar.

Ringbaan-Oost: catering en telefoonbeantwoording

In dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost kun je gebruik maken van talloze voorzieningen en services. Zo kun je in dit pand catering laten verzorgen en er is een mogelijkheid om telefonieservice af te nemen. Daarnaast is het mogelijk om in dit 4 bouwlagen tellende kantoorpand vergaderruimte te huren. Ideaal als je een keer in stilte wilt overleggen.

Locatie en bereikbaarheid, Ringbaan-Oost, Tilburg

Dit kantoorpand aan de Ringbaan-Oost kenmerkt zich onder andere door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Tilburg ligt namelijk op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Met de auto is het kantoorpand ook zeer goed bereikbaar. Vanaf zowel de A58 als de A65 en A59 ben je in een mum van tijd op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ringbaan-Oost?

Word jij binnenkort de nieuwe huurder van een van de kantoorruimten? Kom voor die tijd gezellig eens langs! Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

2 beoordelingen Ringbaan Oost

Erg prettig om je af en toe af te kunnen zonderen van je collega's en te werken in de algemene ruimten.

Een relaxte sfeer

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!