Kantoorruimte huren Tilburg, Groenstraat 139-155

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Groenstraat 139-155 in Tilburg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tilburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Groenstraat (Oud-Zuid)

Dit kantoorpand dat gebouwd is in 1928 biedt diverse kantoorruimten te huur aan. In dit kantoorgebouw waar ook een business center in gevestigd is, zijn meerdere bedrijven in de gezondheidszorg gehuisvest. Ook is er een architectenbureau, incassobureau, automatiseringsonderneming en consultancybedrijf gevestigd. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Broekhoven en kent een totale gebruikersoppervlakte van 7873 m2. 

Groenstraat: vergaderruimten en 24/7 toegang 

Binnen dit kantoorpand zijn enkele vergaderruimten aanwezig. Deze zijn zeer geschikt voor het houden van presentaties en meetings. Naast het gebruik van de vergaderruimten heb jij als huurder altijd 24/7 tot jouw kantoorruimte. Vind jij het prettig om ’s avonds langer door te werken? Dan is dit dus geen probleem! 

Locatie en bereikbaarheid, Groenstraat, Tilburg 

Dit kantoorpand is voor ieder soort reiziger de ultieme werklocatie. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend te bereiken via treinstation Tilburg. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Kom je liever met de auto naar kantoor? Vanaf de snelwegen A58 en A65 ben je binnen enkele minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een omgeving waar veel te beleven is. Met name de Broekhovenseweg bevat vele restaurants en supermarkten, deze straat ligt op loopafstand van het kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Groenstraat? 

Wil jij huurder worden van een van de beschikbare kantoorruimten? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

v

Prima kantoor voor een goede prijs!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Groenstraat 139-155

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen