Tilburg, Groenstraat 139-155

Kantoorruimte huren aan de Groenstraat (Oud-Zuid)

Dit kantoorpand dat gebouwd is in 1928 biedt diverse kantoorruimten te huur aan. In dit kantoorgebouw waar ook een business center in gevestigd is, zijn meerdere bedrijven in de gezondheidszorg gehuisvest. Ook is er een architectenbureau, incassobureau, automatiseringsonderneming en consultancybedrijf gevestigd. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Broekhoven en kent een totale gebruikersoppervlakte van 7873 m2. 

Huurprijzen, kantoor Groenstraat, Tilburg 

Op dit moment zijn er helaas nog geen kantoorruimten beschikbaar. In januari 2018 zullen er een paar ruimten vrij komen met een oppervlakte van 20 m2 en 40 m2. Deze kantoorkamer huur je al vanaf €250,- in de maand.

Groenstraat: vergaderruimten en 24/7 toegang 

Binnen dit kantoorpand zijn enkele vergaderruimten aanwezig. Deze zijn zeer geschikt voor het houden van presentaties en meetings. Naast het gebruik van de vergaderruimten heb jij als huurder altijd 24/7 tot jouw kantoorruimte. Vind jij het prettig om ’s avonds langer door te werken? Dan is dit dus geen probleem! 

Locatie en bereikbaarheid, Groenstraat, Tilburg 

Dit kantoorpand is voor ieder soort reiziger de ultieme werklocatie. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend te bereiken via treinstation Tilburg. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Kom je liever met de auto naar kantoor? Vanaf de snelwegen A58 en A65 ben je binnen enkele minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een omgeving waar veel te beleven is. Met name de Broekhovenseweg bevat vele restaurants en supermarkten, deze straat ligt op loopafstand van het kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Groenstraat? 

Wil jij huurder worden van een van de beschikbare kantoorruimten? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Huur een kantoorkamer in Tilburg Groenstraat 139-155 Tilburg Toplocatie!

1 beoordelingen Groenstraat

Prima kantoor voor een goede prijs!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!