Kantoorruimte huren Schiedam, Van Heekstraat 15

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Heekstraat 15 in Schiedam

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 150 m2
  Huurprijs: € 1.250 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Heekstraat in Schiedam

Op zoek naar een kantoorruimte? Maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden om te gaan huren? Neem dan een kijkje in het voormalige kantoorgebouw van de Openbare Nutsbedrijven Schiedam aan de Van Heekstraat. Het is een goed bereikbare locatie, met zowel de fiets, OV en auto. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen waar nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar zijn voor de verhuur. Alleen innovatieve bedrijven kunnen zich vestigen op deze locatie. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorunit tussen zit voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 20 m2 voor een maandelijks bedrag van €250,-. Daarnaast zijn er meerdere flexwerkplekken beschikbaar. Het huren van een Flexwerkplek in dit Business Center kost slecht €125,- per maand. Wil je graag een grotere kantoorruimte of meerdere kantoorkamers tegelijkertijd huren? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimte, parkeergelegenheid en een pantry

Het kantoorgebouw kent vele voordelen, de voorzieningen zijn namelijk op deze locatie goed gefaciliteerd. Zo kun je gebruik maken van de vergaderruimten, ideaal wanneer je voor je collega’s een presentatie wilt geven of met bezoekers niet in je eigen kantoorruimte wilt zitten. Daarnaast is er ook in de omgeving van het kantoorgebouw ook voldoende parkeergelegenheid en zijn er meerdere pantry’s aanwezig waar je tussen de middag jezelf kunt voorzien van een heerlijke kop koffie/thee. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven erg gunstig. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuten lopen en heeft ook nog eens een rechtstreekse verbinding met het treinstation Schiedam Centrum. Ook zijn de snelwegen niet ver van het kantoorgebouw gelegen, De A20, A13 en A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. In de nabije omgeving van het kantoorpand zit Famous Mister Chicken Schiedam, een echte aanrader als je lekker wilt lunchen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Heekstraat in Schiedam?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Van Heekstraat in Schiedam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat voor jou uitkomt. Heb je nog vragen of ergens hulp bij nodig? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Van Heekstraat in Schiedam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Heekstraat 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen