Schiedam, Stadserf 76-108

4 (1)

Casco kantoorruimte te huur in hartje Schiedam

Kantoorruimte huren op een centrale plek in Schiedam? Dat kan bij dit kantoorgebouw aan het Stadserf in Schiedam! De beschikbare kantoorruimte kan dienen als kantoor- of winkelruimte. Het kantoorpand kent een moderne uitstraling die past bij de huidige maatstaven waar een kantoor aan moet voldoen.

Casco kantoorruimte, incl. tapijtvloer, pantry en toiletten!

De kantoorruimten worden in casco staat verhuurd. Dat betekent dat u zelf de ruimte krijgt om de ruimte in te richten naar de smaak van u en uw bedrijf. Binnen de ruimtes is een tapijtvloer aanwezig. Er is een pantry en toiletgroep aanwezig bij elke ruimte. U werkt hier op een rustige plek tegenover het gemeentehuis van Schiedam. Bijna geen stad in Nederland is per openbaar vervoer zo goed bereikbaar als Schiedam, u reist per trein, tram, bus of metro. Natuurlijk kunt u ook gewoon met de auto reizen!

Schiedam, qua kantoorruimte een goedkoper alternatief voor Rotterdam!

U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 186 m2. Grotere metrages zijn mogelijk. De huurprijs voor 186 m2 kantoorruimte bedraagt slechts €1472,50,- per maand! Dit komt neer op €95,- per m2 per jaar. Huren in Schiedam? Neem dan contact op met SKEPP voor het plannen van een vrijblijvende rondleiding!

1 beoordelingen Stadserf

Een gezellige plek, je werkt met plezier op deze locatie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!